تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

باور 373 عملیاتی شد

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه سامانه موشکی باور 373 به طور کامل به چرخه عملیاتی یگان‌های پدافندی پیوسته است، گفت: امروز افزایش توان رزم نیروی پدافند جهشی چند برابری را طی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد، فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش صبح امروز در صبحگاه عمومی ستاد این نیرو ضمن گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت سرهنگ پاسدار صیاد خدایی، اظهار داشت: امروز اشراف اطلاعاتی نیروی پدافند هوایی ارتش به صد‌ها کیلومتر فراتر از مرز‌ها ارتقاء یافته و همین موضوع امنیت و آسودگی خاطر هموطنانمان را بیش از پیش تضمین کرده است.

 

امیر سرتیپ صباحی فرد با بیان اینکه سامانه موشکی باور ۳۷۳ به طور کامل به چرخه عملیاتی یگان‌های پدافندی پیوسته است، گفت: امروز افزایش توان رزم و مولفه‌های آمادگی دفاعی نیروی پدافند جهشی چند برابری را طی می‌کند.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، اظهار داشت: سامانه‌های راداری مانند مراقب، معراج ۴، کاوش، فتح ۱۴، شهاب و نیز سامانه‌های درگیری و موشکی برد کوتاه مانند جوشن، برد متوسط مانند تلاش، مرصاد و ۱۵ خرداد، و همچنین سامانه‌های توپخانه‌ای، جنگالی و الکترونیکی بطور کامل با توانمندی متخصصان داخلی و کارکنان فنی و متخصص این نیرو در چرخه عملیاتی قرار گرفته‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه قدرت پهپادی نیروی پدافند کاملا ملموس است و روندی مطلوب و رو به جلو را طی می‌کند، ادامه داد: برای اولین بار در سطح نیرو‌های مسلح تست سرد و گرم رهگیری با موشک آذرخش به وسیله پهپاد با موفقیت انجام شد؛ نیروی پدافند هوایی در زمینه علوم پدافندی تمامی ناممکن‌ها را به ممکن تبدیل کرده و امروز حتی صادر کننده علوم پدافندی به سایر کشور‌ها است.

 

امیر سرتیپ صباحی فرد با بیان اینکه سامانه بومی باور ۳۷۳ در رزمایش اخیر این نیرو در مسافت ۱۵۲ کیلومتری با اهداف درگیر و عملکرد بسیار خوب و موفقی داشت، افزود: آزمایش افزایش برد باور ۳۷۳ در آینده نزدیک انجام می‌شود که مایه غرور و مباهات یکایک هموطنان عزیزمان خواهد شد.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به اینکه در طول ۷ سال جنگ تحمیلی هیچ عملیاتی انجام نشد مگر با حمایت، اشراف اطلاعاتی و توان رزمی نیروی پدافند هوایی، افزود: عملیات بیت المقدس از جمله عملیات‌هایی بود که با چتر پدافند هوایی ارتش به موفقیت دست یافت.

 

وی با بیان اینکه اکرام نیروی انسانی پایور و وظیفه در راستای افزایش توان رزم و بازدهی فرآیند کاری در نیروی پدافند هوایی از جایگاهی والا برخوردار است، تصریح کرد: اعطای بیش از ۴۵۹ میلیارد تومان تسهیلات در قالب طرح‌های مختلف، اعطای تسهیلات کم‌بهره ازدواج، برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی، واکسیناسیون کامل کارکنان، بازسازی و زدودن کهنگی از اماکن و شهرک‌های مسکونی مناطق و گروه‌های پدافندی و بخشی از اقدامات ارزنده و اثرگذار این نیرو است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار