سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد

محدودیت و ممنوعیت‌های جاده‌ای در روز‌های پایانی هفته

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور انتظامی کشور از اجرای تمهیدات ترافیکی در روز‌های پایانی هفته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۳۴۵

به گزارش راهبردمعاصر، سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور انتظامی کشور از اجرای محدودیت های ترافیکی در روزهای پایانی هفته خبر داد.

وی گفت: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ امروز (چهارشنبه) تا ساعت ۶ روز شنبه هفتم خردادماه از مسیرهای کرج – چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران – سمنان – مشهد و بالعکس ممنوع بوده اما تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور انتظامی با بیان اینکه تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج – چالوس کماکان ممنوع است تصریح کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ تا ۲۴ روز جمعه ۶ خرداد از کرج و ابتدای آزادراه تهران – شمال به سمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مامورین پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۸ تا ۲۴ همان روز از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران به صورت یک‌طرفه خواهد بود.

سرهنگ شیرانی افزود: تردد انواع تریلرها از مسیر هراز کماکان ممنوع بوده و تردد انواع کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه چهارم خردادماه و همچنین از ساعت ۶ تا ۲۴ روزهای پنجشنبه و جمعه ۵ و ۶ خرداد از مسیر هراز ممنوع است.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور انتظامی کشور گفت: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ تا ۲۲ روز جمعه ۶ خرداد از رودهن به سمت آمل ممنوع و همچنین از ساعت ۱۶ تا ۲۲ همان روز در صورت اعلام مامورین مستقر در محل، از آب اسک به رودهن (محدوده مشا) یکطرفه است.

شیرانی خاطرنشان کرد: اجرای محدودیت‌های مذکور منوط به افزایش حجم تردد در محورها خواهد بود و چنانچه وضعیت ترافیک عادی باشد، با هماهنگی اجرای محدودیت‌ها کان لم یکن تلقی می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار