پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

سخنان رئیس دیوان محاسبات کشور درباره کاهش قیمت کالا‌ها و خدمات

رئیس دیوان محاسبات کشور نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات را به عنوان یک کلان پروژه جاری در دیوان محاسبات دانست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه کمیته نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات با حضور مهرداد بذرپاش برگزار شد. در این جلسه، اعضای کمیته گزارش اقدامات خود را ارائه کردند و در ادامه، رئیس کل دیوان محاسبات کشور نکاتی را مطرح کرد.

 

بذرپاش با اشاره به اهمیت این کمیته، تصریح کرد: نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات، به عنوان یک کلان پروژه در دیوان محاسبات مورد توجه قرار دارد.

 

وی با یادآوری قدمت نزدیک به ۲۰ ساله «اصلاح نظام برآوردها و هزینه‌ها» که در قانون بودجه سال ۱۳۸۱ درج شده بود، از عزم این نهاد نظارتی برای موظف کردن دستگاه‌های اجرایی اداره‌ ارزانتر دولت، همزمان با حفظ و ارتقای سطح عرضه کالا و خدمات، خبر داد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور افزود: هم اکنون بسیاری از نهادها مشغول فعالیت هستند که با دراختیار داشتن اماکن و نیروی انسانی جداگانه، بعضا دچار کارهای موازی هستند؛ اگر نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات تبدیل به گفتمان شود، این موازی کاری‌ها از بین می‌رود و بار هزینه‌های اضافی از دوش دولت و مردم برداشته خواهد شد.

 

بذرپاش نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات را در راستای تحقق شعار مردم‌پایگی دیوان محاسبات دانست که پیگیری و تحقق آن، بهای کالا و خدمات را برای مردم کاهش خواهد داد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به برخی اتفاقات مثبت در نتیجه‌ی اجرای نهضت مذکور، رقابتی‌ترشدن فضای کسب و کار و تولید و افزایش رفاه مصرف کنندگان، رشد پرشتاب و مستمر اقتصادی، ارتقای درآمد سرانه، رسیدن به شغل پایدار و دستیابی به جایگاه اول اقتصادی و علمی و فناوری در منطقه در چارچوب سند چشم انداز سال ۱۴۰۴ را از این موارد برشمرد.

 

بذرپاش در پایان، از این اقدام به عنوان یکی از مولفه‌های مهم در اصلاح ساختار بودجه نام برد./ فارس

ارسال نظر