دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

سخنان رئیس دیوان محاسبات کشور درباره کاهش قیمت کالا‌ها و خدمات

سخنان رئیس دیوان محاسبات کشور درباره کاهش قیمت کالا‌ها و خدمات رئیس دیوان محاسبات کشور نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات را به عنوان یک کلان پروژه جاری در دیوان محاسبات دانست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه کمیته نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات با حضور مهرداد بذرپاش برگزار شد. در این جلسه، اعضای کمیته گزارش اقدامات خود را ارائه کردند و در ادامه، رئیس کل دیوان محاسبات کشور نکاتی را مطرح کرد.

 

بذرپاش با اشاره به اهمیت این کمیته، تصریح کرد: نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات، به عنوان یک کلان پروژه در دیوان محاسبات مورد توجه قرار دارد.

 

وی با یادآوری قدمت نزدیک به ۲۰ ساله «اصلاح نظام برآوردها و هزینه‌ها» که در قانون بودجه سال ۱۳۸۱ درج شده بود، از عزم این نهاد نظارتی برای موظف کردن دستگاه‌های اجرایی اداره‌ ارزانتر دولت، همزمان با حفظ و ارتقای سطح عرضه کالا و خدمات، خبر داد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور افزود: هم اکنون بسیاری از نهادها مشغول فعالیت هستند که با دراختیار داشتن اماکن و نیروی انسانی جداگانه، بعضا دچار کارهای موازی هستند؛ اگر نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات تبدیل به گفتمان شود، این موازی کاری‌ها از بین می‌رود و بار هزینه‌های اضافی از دوش دولت و مردم برداشته خواهد شد.

 

بذرپاش نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات را در راستای تحقق شعار مردم‌پایگی دیوان محاسبات دانست که پیگیری و تحقق آن، بهای کالا و خدمات را برای مردم کاهش خواهد داد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به برخی اتفاقات مثبت در نتیجه‌ی اجرای نهضت مذکور، رقابتی‌ترشدن فضای کسب و کار و تولید و افزایش رفاه مصرف کنندگان، رشد پرشتاب و مستمر اقتصادی، ارتقای درآمد سرانه، رسیدن به شغل پایدار و دستیابی به جایگاه اول اقتصادی و علمی و فناوری در منطقه در چارچوب سند چشم انداز سال ۱۴۰۴ را از این موارد برشمرد.

 

بذرپاش در پایان، از این اقدام به عنوان یکی از مولفه‌های مهم در اصلاح ساختار بودجه نام برد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار