سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت کوییک چند؟ + جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | جزئیات کامل انواع سوت

کاهش ۴۰ درصدی قیمت میوه‌های نوبرانه در بازار

رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار از کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی میوه‌های نوبرانه در چند روز اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 14
کد خبر: ۱۳۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن صابری، رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار درباره دلایل افزایش قیمت سیب زمینی در بازار اظهار کرد: وقوع سیل در ابتدای سال در کنار صادرات محصول موجب شده است که عرضه نسبت به تقاضا کاهش یابد که همین امر عامل اصلی نوسان قیمت سیب‌زمینی در بازار به شمار می‌رود.

 

وی افزود: در حال حاضر سیب زمینی گرگان، کرمانشاه و دزفول به بازار عرضه می‌شود که متأسفانه میزان عرضه نسبت به تقاضا کافی نیست؛ اما پیش بینی می‌شود حداکثر تا یک ماه آینده با ورود سیب زمینی از استان اصفهان و همدان به بازار قیمت این محصول متعادل شود.

 

صابری نرخ هر کیلو سیب زمینی کهنه در میدان مرکزی را ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار تومان و سیب زمینی نو را ۴ تا ۶ هزار تومان اعلام کرد و گفت: عرضه محصول با نرخ ۹ هزار تومان در خرده فروشی‌ها جای تعجب است.

 

رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار قیمت تمام شده هر کیلو سیب زمینی را ۲ هزار تومان اعلام کرد و افزود: اگر چه قیمت محصول با ورود سیب زمینی از استان‌های اصفهان و همدان تا حدودی تعدیل خواهد شد، اما به هیچ عنوان به نرخ‌های قبل باز نمی‌گردیم چرا که در بخش کشاورزی همانند سایر بخش‌ها هزینه‌ها افزایش چشمگیری داشته است.

 

وی با اشاره به اینکه پیاز به میزان فراوان در میدان موجود است گفت: هم اکنون هر کیلو پیاز با نرخ یک هزار تا حداکثر دو هزار تومان در میدان خرید و فروش می‌شود که این نرخ جوابگوی هزینه تولیدکنندگان هم نیست و از طرفی تقاضای چندانی برای صادرات محصول از سوی عراق وجود ندارد چرا که پیاز کشور عراق در حال برداشت است.

 

صابری از کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی نرخ میوه‌های نوبرانه در چند روز اخیر خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو توت سفید ۴ تا ۷ هزار تومان، توت فرنگی سنندج ۷ تا ۱۲ هزار تومان، توت فرهنگی کرج ۱۰ تا ۱۸ هزار تومان و توت فرنگی گرگان ۵ تا ۱۰ هزار، زردآلو ۶ تا ۱۸ هزار، گلابی جنگی ۶ تا ۱۸ هزار، گیلاس ۱۵ تا ۲۸ هزار تومان، هلو ۵ تا ۱۲ هزار، گوجه سبز شمال ۳ تا ۷ هزار، گوجه سبز برغان ۵ تا ۱۲ هزار، طالبی ۲ تا ۴ هزار، خربزه ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰، ملون ۲ تا ۴ هزار تومان و هندوانه یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.

 

رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار قمت میوه را تابع عرضه و تقاضا دانست و گفت: با توجه به فراوانی تولید کمبودی در عرضه محصولات نخواهیم داشت که با این وجود نوسان چندانی در بازار رخ نخواهد داد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار