دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اسرائیل حاضر به تغییر مسیر راهپیمایی پرچم نیست

روزنامه الکترونیکی رأی الیوم به نقل از منابع بلندپایه خبر داد، مصر و قطر در این زمینه نقش مهمی دارند و طی چند ساعت گذشته نیز تماسهایی با مسئولان صهیونیست برقرار شده است تا این رژیم، مردم و مقاومت فلسطین را تحریک نکند و مسیر این راهپیمایی را تغییر دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر تماسهای بین‌المللی و عربی با رژیم موقت صهیونیستی برای بررسی «ابعاد خطرناک راهپیمایی پرچم» ادامه دارد؛ راهپیمایی که قرار است فردا یکشنبه در شهر قدس اشغالی برگزار شود.

روزنامه الکترونیکی رأی الیوم به نقل از منابع بلندپایه خبر داد، مصر و قطر در این زمینه نقش مهمی دارند و طی چند ساعت گذشته نیز تماسهایی با مسئولان صهیونیست برقرار شده است تا این رژیم، مردم و مقاومت فلسطین را تحریک نکند و مسیر این راهپیمایی را تغییر دهد.

به گفته این منابع، تمامی این تماسها شکست خورده و طرف اسرائیلی به قطر و مصر رسما اعلام کرده است که به هیچ وجه حاضر نیست، مسیر راهپیمایی را تغییر دهد؛ هر چند که فشارهای خارجی زیادی در این زمینه وجود داشته باشد.

این منابع با بیان اینکه نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر این مسئله اصرار دارد، تأکید کردند، بر سر راهپیمایی صهیونیستها، اختلافاتی بین قاهره و تل‌آویو به وجود آمده است؛ به نحوی که تماس اخیر بین طرفین، شامل هشدارهایی درباره نتایج این راهپیمایی بوده است.

به گفته این منابع، مصر به صهیونیستها گفته است که وضعیت قبل راهپیمایی مانند بعد از آن نخواهد بود و علت اصرار قاهره برای فشار به تل‌آویو این است که پیامهایی از مقاومت فلسطین دریافت کرده است، مبنی بر اینکه به سرعت، به راهپیمایی صهیونیستها پاسخ خواهد داد.

صهیونیستها قصد دارند با راهپیمایی خود، وارد مسجدالاقصی شوند و خاخامها، اعضای کنست و شخصیتهای مختلف صهیونیست در آن حضور خواهند داشت.

این در حالی است که گروههای مقاومت فلسطین پنجشنبه گذشته ضمن اعلام بسیج عمومی، درباره به انجام هر گونه حماقت و اجازه دادن برای ورود به مسجدالاقصی از طریق راهپیمایی پرچم به رژیم صهیونیستی هشدار دادند و این اقدام را به منزله انفجار بشکه باروت توصیف کردند/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر