آخرین وضعیت جاده‌های شمالی/ ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟ نتایج امتحانات نهایی اعلام شد؛ آغاز مهلت ۷۲ ساعته اعتراض / آغاز امتحانات شهریور از چهاردهم سرکرده شبکه تراستی دستگیر و روانه زندان شد / جزییات میادین میوه و تره‌بار تهران یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ باز است؟ طلب عجیب داروخانه‌های تهران از بیمه‌ها! داروخانه‌های تهران تعطیل می‌شوند؟ رسیدگی به ۲.۵ میلیارد یورو پرونده تراستی در دادگستری تهران جاده چالوس از ۹ صبح جمعه یکطرفه شد اولویت رئیس جدید سازمان زندان‌ها؛ سازماندهی زندانیان و بازگشت به جامعه وضعیت آب و هوای کشور تا پایان هفته اعلام جزییات محدودیت‌های ترافیکی تا ۹ شهریورماه چرا استارلینک هنوز نمی‌تواند جای اینترنت موبایل را بگیرد؟ / محدودیت بزرگ ارتباط گوشی با ماهواره نتایج کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  هوا از روز جمعه سرد و بارانی می‌شود / جزییات تغییرات جوی در استان‌ها  واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری

دادستان تهران: محدودیتی برای اعلام اسامی ساختمان‌های ناایمن وجود ندارد

دادستان تهران: محدودیتی برای اعلام اسامی ساختمان‌های ناایمن وجود ندارد به گفته دادستان تهران از نظر این دادستانی هیچ محدودیتی برای اعلام اسامی و اطلاعات ساختمان ها و اماکن نا ایمن و خطرناک تهران که از آن به ساختمان بحرانی تعبیر شده است؛ وجود ندارد و این دادستانی همواره پیگیر وظایف قانونی دستگاه‌های مسئول در این رابطه بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: هیچ محدودیتی برای اعلام اسامی و اطلاعات ساختمان ها و اماکن ناایمن و خطرناک پایتخت، از نظر دادستانی تهران وجود ندارد.علی صالحی افزود: دادستانی تهران رسماً اعلام می‌کند از نظر این دادستانی هیچ محدودیتی برای اعلام اسامی و اطلاعات ساختمان ها و اماکن نا ایمن و خطرناک تهران که از آن به ساختمان بحرانی تعبیر شده است؛ وجود ندارد و این دادستانی همواره پیگیر وظایف قانونی دستگاه‌های مسئول در این رابطه بوده است.

همچنین مرتضی تورک معاون دادستان تهران با تأکید بر اینکه دادستانی تهران از اوایل سال گذشته به طور مستمر اقدامات قانونی مربوط به ساختمان‌های ناایمن را از سازمان آتش نشانی و سایر ادارات و دستگاه‌های مسئول مطالبه کرده است گفت: به دستور دادستان تهران و با پیگیری معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادستانی، فقط در سال ۱۴۰۰ بیش از ۳۰ مورد مکاتبه و دستور قضایی از نواحی ۳۲گانه دادسرای عمومی و انقلاب تهران به شهرداران مناطق پایتخت درباره ساختمان‌های ناایمن ارسال و صادر شده است.

تورک ضمن تشریح پیگیری‌های دادستانی تهران در رابطه با ساماندهی و ارتقای ایمنی برخی از اماکن مهم تهران، اظهار داشت: با توجه به تأکیدهای دادستان تهران در زمینه حفظ حقوق عامه از سال گذشته موضوع ارتقای ایمنی ساختمان‌های خطرساز با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفته و جلسات متعددی با دعوت از نمایندگان سازمان‌های مسئول در دادسرای عمومی و انقلاب تهران برای رسیدگی به وضعیت ساختمان علاءالدین، بازار گل و گیاه تهران، بیمارستان فیاض بخش و چندین ساختمان دیگر برگزار شده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستانی تهران تصریح کرد: همچنین در جلسات هفتگی کارگروه ویژه ارتقای ایمنی بازار در دادستانی تهران، وضعیت ایمنی این مکان مهم و پر تردد با گزارش‌گیری مستمر از دستگاه‌های مسئول از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران رصد می‌شود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار