کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

عذرخواهی استقلال از اسکوچیچ

استقلال در بیانیه از سرمربی تیم ملی عذرخواهی و اعلام کرد: از اسکوچیچ درخواست داریم كه با بازگشت بازيكنان ملی‌پوش استقلال به اردو موافقت کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر پنج بازیکن استقلال که باید خود را تا ساعت ۱۷ روز گذشته به اردوی تیم ملی معرفی می‌کردند، به دلیل حضور در دیدار برابر نفت مسجد سلیمان و برگزاری جشن قهرمانی خود را به کمپ تیم ملی نرساندند.

همین موضوع باعث شد تا دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی فوتبال از این موضوع خشمگین شده و نام سید حسین حسینی، صالح حردانی، مهدی مهدی‌پور، امیرحسین حسین‌زاده و عارف غلامی را از لیست تیم ملی خط بزند.

در بیاینه باشگاه استقلال آمده است:

به دنبال اتفاقات اخیر درباره بازیکنان ملی‌پوش باشگاه استقلال، به استحضار عموم علاقه مندان می‌رساند که این باشگاه همواره در تعامل با تیم‌ ملی با حسن نیت کامل عمل کرده و امروز نیز حمایت همه جانبه از تیم ملی فوتبال ایران‌ را بر خود واجب‌ می‌داند.

در موضوع اخیر متأسفانه با وجود اعلام قبلی سرمربی تیم‌ ملی و اعلام نیاز ایشان برای در اختیار داشتن بازیکنان، از اولین روز اردوی تیم ملی ناهماهنگی‌هایی‌ در برنامه‌ریزی‌ مسابقات هفته آخر رخ داد که ظن بی‌توجهی به مصالح تیم ملی را موجب شد و سرمربی‌ محترم ‌تیم‌ملی به عنوان مسؤول این تیم‌ تصمیم ‌انضباطی اتخاذ کرد.

باشگاه استقلال از سهم خود در این اتفاق برای تیم ملی آگاه است و مسوولیت آن را می‌پذیرد. بنابراین بدینوسیله‌ ضمن حمایت و پوزش از جناب آقای اسکوچیچ به دلیل اختلال در برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم‌ملی، از ایشان درخواست می‌نماییم که با بازگشت بازیکنان ملی‌پوش استقلال به این اردو موافقت نمایند.

حضور در اردو و پوشیدن پیراهن مقدس تیم ملی باعث افتخار ملی‌پوشان باشگاه استقلال است و این باشگاه با تاکید بر حمایت همه جانبه از تیم ملی برای آقای اسکوچیچ و تیم ملی ایران در مسیر جام جهانی قطر آرزوی موفقیت می‌کند./پارس فوتبال

ارسال نظر