کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

پیشنهاد بی شرمانه یک استقلالی به رحمتی

یک پیشکسوت استقلال به مهدی رحمتی پیشنهاد داد کلا از فوتبال خداحافظی کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 15
کد خبر: ۱۳۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی رحمتی دروازه بان استقلال قطعا از این تیم جدا خواهد شد و پدیده مقصد این دروازه بان است. او سال ها در سطح اول فوتبال ایران بازی کرده و حالا یک پیشکسوت استقلال به رحمتی پیشنهاد داده که به جای رفتن به پدیده، کلا از فوتبال خداحافظی کند.

 

منصور رشیدی در مورد جدایی رحمتی از استقلال به مهر گفت: رحمتی دروازه‌بان باتجربه‌ای است که سن و سالی از او گذشته است. البته دروازه‌بانی پستی هست که به آن صورت سن و سال نمی‌شناسد و دروازه‌بان ها می‌توانند بیشتر از دیگر بازیکنان بازی کنند. رحمتی آنقدر تجربه دارد که فهمیده دیگر در استقلال جایی ندارد و خودش تصمیم به جدایی گرفت. رحمتی می‌داند یکی دو سال بیشتر نمی‌تواند فوتبال بازی کند و ترجیح داد به مشهد برود و در این یکی دو سال آخر فوتبالش یک پول خوب هم بگیرد.

 

او ادامه داد: هر فردی برای خودش تصمیم می‌گیرد و برای یک تصمیم همه جوانب را در نظر می‌گیرد. اما اگر من به جای رحمتی بودم ترجیح می‌دادم به جای آنکه یک فصل در تیم دیگری بازی کنم و پول آن را بگیرم، فوتبال را با پیراهن استقلال به پایان برسانم. این تصمیم من بود، در صورتی که به جای رحمتی بودم و او خودش می‌داند که چه تصمیمی برایش بهتر است. اما شاید بهتر بود او همینجا و با پیراهن استقلال دستکش ها را آویزان می‌کرد.

ارسال نظر