نوشیدن قهوه بر طول عمر باعث طول عمر می‌شود؟-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

نوشیدن قهوه بر طول عمر باعث طول عمر می‌شود؟

پ انگلیس، محققان چینی دریافتند افرادی که روزانه مقدار متوسطی قهوه مصرف می‌کنند – جدای از آنکه آن را با شکر شیرین می‌کنند یا خیر – با خطر کمتری از مرگ و میر روبرو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس یک پژوهش که در چین به انجام رسیده، افرادی که قهوه می‌نوشند – چه قهوه با شکر و یا بدون شکر – با خطر پایین تری از مرگ زودرس روبرو هستند؛ هرچند کارشناسان این احتمال را مطرح کرده اند که ممکن است این یافته‌ها به این دلیل باشد که نوشندگان قهوه، از افراد دارای تمکن مالی محسوب می‌شوند.

بر اساس اعلان نشریه گاردین، چاپ انگلیس، محققان چینی دریافتند افرادی که روزانه مقدار متوسطی قهوه مصرف می‌کنند – جدای از آنکه آن را با شکر شیرین می‌کنند یا خیر – با خطر کمتری از مرگ و میر روبرو هستند. این در حالی است که مطالعات پیشین نیز از احتمال تأثیر قهوه بر سلامتی افراد سخن گفته بود؛ به طوری که تحقیقاتی نیز که پیش از این به انجام رسیده بود، از کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف، از بیماری مزمن کبد گرفته تا شماری از سرطان‌ها و حتی زوال عقل سخن گفته بود.

در این پژوهش که در مجله علمی «سالنامه طب داخلی» (Annals of Internal Medicine) منتشر شده است، محققان دانشگاه پزشکی در گوانگژو چین، اطلاعات ۱۷۱ هزار شرکت کننده از بانک اطلاعات پزشکی انگلیس را مورد بررسی قرار دادند. این تیم تحقیقاتی، داده‌های مرتبط با گواهی‌های فوت شرکت کنندگان برای یک دوره هفت ساله از سال ۲۰۰۹ را مورد بررسی قرار داده اند؛ به طوری که طی ابن مدت ۳ هزار و ۱۷۷ نفر جان باختند.

پس از در نظر گرفتن عواملی از جمله سن، جنسیت، قومیت، سطح تحصیلات، وضعیت سیگار کشیدن، میزات فعالیت بدنی، شاخص توده بدنی و رژیم غذایی، این تیم دریافت در قیاس با آن‌هایی که قهوه نمی‌نوشند، آن‌هایی که قهوه شیرین نشده مصرف می‌کنند، دارای کمترین خطر مرگ و میر هستند.

بیشترین میزان، کاهش ۲۹ درصدی خطر مرگ و میر برای افرادی بوده است که بین ۲.۵ تا ۴.۵ فنجان قهوه را روزانه می‌نوشند. دراین بررسی همچنین مشخص شد کاهش خطر مرگ و میر برای کسانی نیز که دست کم روزانه ۱.۵ تا ۳.۵ فنجان قهوه شیرین شده با شکر می‌نوشند نیز مشاهده شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده