واشنگتن‌پست: اتهام‌زنی ترامپ به ایران، نشانه محدودیت کارزار فشار حداکثری است-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

واشنگتن‌پست: اتهام‌زنی ترامپ به ایران، نشانه محدودیت کارزار فشار حداکثری است

یک روزنامه آمریکایی با بیان اینکه مخالفت‌های شدید رئیس‌جمهور این کشور با ایران، واشنگتن را به سمت تقابل نظامی سوق داده، نوشت که اتهام‌زنی اخیر نیز نشانه محدودیت تاثیر کارزار فشار حداکثری علیه ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه «واشنگتن پست» بامداد یکشنبه در یادداشتی به بررسی اتهام‌زنی بی‌سند و مدرک اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران پرداخته و نوشت که این ادعاها، «محدود بودن» استراتژی دولت «دونالد ترامپ» در اعمال کارزار فشار حداکثری را نشان می‌دهد.

 

در ابتدای این یادداشت با اشاره به اینکه یکی از عوامل ثابت در سیاست خارجی ترامپ، انتقاد شدید از ایران و آنچه که «توافق هسته‌ای خطرناک» می‌خواند بوده، آمده است: «هر کاری که ترامپ انجام داده، از خروج از برجام و افزایش تحریم‌ها گرفته تا تروریستی شناختن سپاه، همه و همه آمریکا را به وقوع درگیری احتمالی با (ایران) نزدیک‌تر کرده است».

 

واشنگتن‌پست با بیان اینکه ترامپ اکنون با یک تصمیم بزرگ مواجه است، می‌نویسد: «برای کاهش تنش‌ها عقب‌نشینی کند، یا به‌صورت یکجانبه به پیش رفته و باعث درگیری شود».

منتقدان دولت ترامپ در آمریکا معتقدند که او عامدانه تلاش می‌کند تا ایران را به خروج از توافق هسته‌ای وادار کند و می‌گویند که کارزار فشار حداکثری ترامپ نه تنها نتوانسته رفتار ایران را تغییر دهد بلکه حتی آنها را از میز مذاکره هم دورتر کرده است.

 

این روزنامه ضمن اشاره به وعده دولت آمریکا برای به صفر رساندن صادرات نفت خام ایران، توضیح می‌دهد: «ایالات متحده نمی‌تواند به تنهایی تحریم تمام عیاری را علیه ایران اعمال کند و کارزار ترامپ برای کاهش صادرات نفت ایران، به بهای فشار بر متحدانش نیز تمام شده است».

 

واشنگتن‌پست با بیان اینکه عده‌ای نگران هستند که ترامپ یا مشاورانش به دنبال راه‌اندازی تقابل با ایران هستند، اضافه می‌کند:‌«بسیاری از کشورها دیدگاهی متفاوت (از دیدگاه واشنگتن) دارند، دیپلمات‌های کشورهای مختلف معتقدند که تمرکز بیش از حد دولت ترامپ بر تحریم‌های فزاینده (علیه ایران) باعث شده در بیرون از خاورمیانه (غرب آسیا) دوستان چندانی نداشته باشد که از سیاست وی در قبال ایران حمایت کنند».

 

صبح پنجشنبه (23 خرداد) بود که منابع محلی از وقوع دو انفجار مهیب در دریای عمان خبر دادند. شبکه خبری «العالم» به نقل از «منابع محلی عمان» اعلام کرده بود که این دو انفجار به صورت پیاپی رخ داده و دو نفتکش بزرگ حامل نفت خام هدف حمله قرار گرفته‌اند.

 

دو نفتکش در این حادثه دچار حریق شده‌اند. نفتکش «فرانت آلتر» (Front Altair) با پرچم جزایر مارشال متعلق به نروژ از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده و «کوکوکا کوریجس» (Kokuka Courageous) با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به مقصد سنگاپور، محموله «متانول» بارگیری کرده بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار