احتمال تعطیل شدن سه ماهه فعالیت کارخانه‌های تولیدکننده فولاد-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

احتمال تعطیل شدن سه ماهه فعالیت کارخانه‌های تولیدکننده فولاد

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نامه ای به وزیر صنعت اعلام کرد با توجه به محدودیت های تأمین برق احتمال تعطیل شدن سه ماهه فعالیت کارخانه‌های تولیدکننده فولاد وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 08
کد خبر: ۱۳۷۴۳۸

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در نامه ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت، بخشنامه‌های صادره از طرف شرکت‌های برق منطقه‌ای به تولیدکنندگان فولاد کشور را خلاف انتظار دانسته و به احتمال تعطیل شدن سه ماهه فعالیت کارخانه‌های تولیدکننده فولاد به‌ویژه در بخش خصوصی هشدار داد.

در نامه سید رسول خلیفه‌سلطانی به سیدرضا فاطمی امین، با اشاره به عقب ماندگی 6 میلیون تنی فولاد از برنامه خود در سال 1400 و تحمیل زیان حدود چهار میلیارد دلاری به این صنعت در نتیجه اعمال محدودیت های تامین انرژی، آمده است: باید با در نظر گرفتن تدابیر کارشناسی، محدودیت تامین برق در کشور میان همه صنایع توزیع شود تا کارخانه‌های فولادی کشور متحمل خسارات کمتری شوند.

در پیگیری‌های انجام شده نیز اعلام می‌شود، این محدودیت‌ها با توافق وزارت صنعت، معدن و تجارت اعمال شده است که اگر چنین باشد، جای تعجب و تاسف فراوان دارد! جای سوال اساسی است که چرا دیماند (تقاضای برق) خریداری شده هر یک از کارخانه‌های تولیدی مبنا قرار نگرفته و میزان مصرف، آن هم در شرایط رکود بازار در اسفند 1400، مبنای اعمال محدودیت قرار گرفته است؟

کاهش تولید فولاد موجب افزایش قیمت محصولات پایین دستی مانند لوازم خانگی، لوله و پروفیل، ساختمان و حتی خودرو خواهد شد؛ از این رو با توجه به لزوم تنظیم بازار داخلی و در عین حال توسعه صادرات فولاد کشور در شرایط تحریمی و نیاز ارزی کشور، درخواست ما این است ترتیبی اتخاذ شود که به اصلاح فوری محدودیت‌های اعمالی تامین برق اقدام شود.

گفتنی است  شرکت‌های برق هشدار داده‌اند بر اساس مصوبه کاهش مصرف برق صنایع، در صورت رعایت نشدن سهیمه‌های ابلاغی توسط مشترکان، علاوه بر افزایش بهای برق تا دوبرابر تعرفه موجود، برای مصرف برق مازاد بر سهمیه تعیین شده، با اعلام قبلی، به قطعی برق واحد اقدام خواهد شد.

ارسال نظر