قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول

تعیین تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

نماینده شورای اقتصادی سران قوا با بیان اینکه روز پنجشنبه ستاد اقتصادی سران سه قوه به منظور تعیین تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی تشکیل جلسه می‌دهد گفت: در این باره دو سناریو مطرح است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 17
کد خبر: ۱۳۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر باقری در ششمین جلسه شورای راهبردی توسعه صادرات با اشاره به انتقال مباحث مطرح شده در خصوص تغییرات سیاست‌های ارزی کشور به نهاوندیان دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سه قوه و تدوین دو سناریوی ارزی برای کشور اظهار کرد: بر اساس مباحث مطرح شده در جلسات گذشته دو سناریو برای جلسه روز پنجشنبه آینده مطرح شده است که در جلسه ستاد اقتصادی دولت با نظر رئیس جمهور یکی از این سناریوها انتخاب شود.

 

وی ادامه داد: در سناریوی اول این پیشنهاد مطرح شده تا ارز 4200 تومانی همچنان باقی بماند ولی به تعداد معدودی از کالاها تعلق گیرد. یعنی بجز 4 قلم کالای حذف شده از لیست کالاهای مشمول ارز دولتی، اقلام دیگری هم از این لیست خارج شود.

 

نماینده شورای اقتصادی سران قوا گفت: همچنین در این پیشنهاد آمده که حدود 50 درصد از ارز پتروشیمی و صادرات در سامانه نیما عرضه شود و ما بقی صادرکنندگان بتوانند ارزشان را در فرآیند واردات در برابر صادرات کشور بازگردانند.

 

به گفته باقری در این سناریو قرار است نرخ ارز نیما نیز به صورت آرام به سمت نرخ واردات در برابر صادرات حرکت کند.

 

وی درخصوص سناریوی دوم نیز گفت: در این سناریو عملا یک بازار ارزی بیشتر نخواهیم داشت و ارز 4200 تومانی حذف خواهد شد.

 

باقری افزود: در جلسه پنجشنبه ستاد اقتصادی قرار است با حضور رئیس جمهور یکی از این دو سناریو به عنوان سناریوی اصلی کشور انتخاب شود ولی با توجه به دغدغه رئیس جمهور پیش‌بینی ما این است که سناریو اول به خواسته‌ةای رئیس جمهور نزدیک‌تر است.

 

نماینده شورای اقتصادی سران قوا در پایان خاطر نشان کرد: در حقیقت سناریو اول طبق وضعیت موجود و حرکت به سمت کمتر شدن سهم ارز نیمایی است و سناریوی دوم حذف کامل ارز دولتی 4200 تومانی است.

 

به گزارش تسنیم، به دنبال اظهارات باقری،‌ تعدادی از حاضران در این جلسه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و تاکید داشتند که سناریوی اول تکرار شدن تجربه یک سال گذشته خواهد بود و خواستار انتخاب سناریوی دوم بودند.

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار