قیمت طلا شامگاه ۸ مهر ۱۴۰۵ افزایش رقم کالابرگ برای دهک‌های پایین؛ جزئیات جدید جدول آخرین قیمت نقره امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ / سکه وارد کانال ۲۶۰ میلیون تومان می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت دلار کارت ملی امروز چهارشنبه ۸ مهر ماه ۱۴۰۵ جزییات حذف رمز ۱۱۱۱ کارت سوخت آزاد / نحوه سوخت‌گیری در جایگاه‌ها نحوه افزایش حق مدیریت مدیران اعلام شد+ جزییات  جزییات ابطال بخشنامه اضافه کاری روز‌های پنجشنبه بانک‌ها جزییات افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان از مهر ۱۴۰۵ ثبت نام جدید سایپا طرح پیش فروش نقدی آریا اتوماتیک و کوییک اس مهر ۱۴۰۵+ جزییات  جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ جدول قیمت طلا، دلار، یورو، تتر امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ هشدار بانک مرکزی: وام طلا، دلار و رمزارز ممنوع شد خبر مهم برای سهامداران؛ آخرین وضعیت واریز سود سهام عدالت تورم نقطه‌به‌نقطه به ۸۳.۸ درصد رسید / کالا‌ها چقدر گران شدند؟

توضیح وزارت نفت درباره توسعه میدان مشترک هنگام

توضیح وزارت نفت درباره توسعه میدان مشترک هنگام اداره کل روابط عمومی وزارت نفت اعلام کرد توافق نهایی برای توسعه میدان مشترک هنگام و تعیین سهم هر یک از طرف‌ها منوط به تشکیل کارگروه‌های فنی مشترک 2 کشور و بررسی‌های کارشناسی درباره ابعاد فنی، حقوقی و قراردادی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۳۹۸

اداره کل روابط عمومی وزارت نفت ابهام‌های ایجاد شده درباره توسعه میدان مشترک هنگام را تبیین و اعلام کرد: ایران و عمان دو همسایه خوب با ظرفیت‌های بالای همکاری به‌ویژه در بخش‌های مرتبط با انرژی و نفت و گاز هستند. سفر اخیر جواد اوجی، وزیر نفت به همراه رئیس‌جمهوری به عمان نویدبخش فصلی نو از روابط دو کشور بوده است. در این سفر همان‌طور که پیش از این از سوی مقام‌های مسئول ایرانی و عمانی به اختصار مطرح شده، توافق‌های خوبی در زمینه توسعه همکاری‌ها در بخش نفت و گاز انجام شد که از جمله آنها می‌توان به توافق برای توسعه یکپارچه میدان مشترک هنگام اشاره کرد.

 

در ادامه آورده شده است:‌ با وجود اینکه میدان هنگام میدان بزرگی به شمار نمی‌آید، اما توافق برای توسعه یکپارچه آن با توجه به میدان‌های پرشمار مشترک نفت و گاز در منطقه خاورمیانه و خلیج فارس، می‌تواند الگویی برای حداکثرسازی منافع کشورهای منطقه از این میدان‌ها باشد.

 

روابط عمومی وزارت نفت اعلام کرد: متأسفانه به تازگی به‌دلیل اظهار نظر برخی افراد غیرمسئول این گمانه اشتباه ایجاد شده است که ایران و عمان درباره جزئیات توسعه میدان به توافق نهایی رسیده‌اند و سهم هر یک از طرف‌ها نیز از میدان تعیین شده است، در حالی که توافق نهایی منوط به تشکیل کارگروه فنی مشترک دو کشور و بررسی‌های کارشناسی درباره ابعاد فنی، حقوقی و قراردادی توسعه میدان است. این موضوع یکی از مواردی است که در سفر اخیر وزیر نفت به عمان درباره آن توافق شد.

 

در پایان عنوان شد: با این حال اظهارنظرها از سوی برخی افراد غیرمسئول که می‌تواند به روند تازه احیا شده روابط دو کشور در زمینه نفت و گاز آسیب وارد و پیشرفت این همکاری ها را دچار تأخیر کند، ثمری جز ضربه به منافع ملی و همکاری‌های منطقه‌ای کشور نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار