پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

ممنوعیت اخذ دروس معارف در ترم تابستان دانشگاه

بر اساس ابلاغیه معاون آموزشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها ارائه و اخذ دروس معارف در ترم تابستان دانشگاههای علوم پزشکی سطح کشور توسط دانشجویان ممنوع اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۷۵
به گزارش راهبرد معاصر درحالیکه اکثر دانشگاههای علوم پزشکی سطح کشور در حال تدارک و برنامه ریزی جهت آغاز ترم تابستان در سطح دانشگاه خود می باشند؛ حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر نیکزاد عیسی زاده معاون آموزشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در ابلاغیه ای خطاب به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، ارائه دروس معارف در ترم تابستان را ممنوع اعلام کرد. 
 
دکتر عیسی زاده در این ابلاغیه صمن تاکید بر وظیفه نظارتی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بر حسن اجرا و کیفیت ارائه دروس معارف و ارزیابی عملکرد استادان و دروس معارف بر اساس اسناد بالادستی (اساسنامه نهاد مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغیه های وزارتی) ملاک عمل در اجرای دوره های تابستانی دروس معارف در دانشگاههای وابسته به وزارت بهداشت را ممنوعیت ارائه این دروس در ترم تابستان این دانشگاهها عنوان کرد.
 
وی همچنین در ادامه افزود: بر این اساس برگزاری کلاسهای معارف برای دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی چه در سطح دانشگاه خود و چه به صورت مهمان وجاهت قانونی ندارد و باید به گونه ای برنامه ریزی گردد که دانشجویان دروس معارف خود را در طی دوران تحصیل خود ارائه و اخذ نمایند و از اخذ آن در ترم های تابستانه خودداری نمایند.
 
شایان ذکر است؛ پیش از این دانشجویان با هماهنگی با کارشناسان آموزش مربوطه خود می توانستند برخی دروس اعم از دروس معارف را در دانشگاه خود و یا سایر دانشگاههای سطح کشور، به صورت مهمان و ددر غالب ترم تابستانه اخذ نمایند./باشگاه خبرنگاران
 

 

 
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار