روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

جزئیات تعیین تکلیف طرح واریز یارانه بنزین به حساب سرپرستان خانوار

وزیر اقتصاد گفته که طرح واریز یارانه بنزین به حساب سرپرستان خانوار فعلا از اولویت دولت خارج شده است، تا دولت در مورد سیاست‌های اولویت دار تصمیم گیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 22
کد خبر: ۱۳۹۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ با اجرای حذف ترجیحی و واریز مابه التفاوت آن به حساب سرپرستان خانوار، برخی رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی احتمال اجرای طرح باز توزیع یارانه بنزین در سراسر کشور را مطرح کرده بودند. طرحی که اسفند ماه سال گذشته در جزیره قشم و کیش اجرایی شد و در آن به هر شهروند این جزیره ماهانه ۲۰ لیتر سهیمه بنزین ۱۵۰۰ تومانی تعلق گرفت.

 

اما حالا اجرای این طرح در جزیره قشم و کیش نیز مبهم و بلاتکلیف باقی مانده است. در این میان معاونت اقتصادی رییس جمهور نیز به عنوان متولی طرح موضع گیری مشخصی ندارد. البته به جای محسن رضایی، احسان خاندوزی تکلیف طرح جنجالی باز توزیع یارانه بنزین در سراسر کشور را مشخص کرده است.


وزیر اقتصاد گفته که این طرح فعلا از اولویت دولت خارج شده است، تا دولت در مورد سیاست‌های اولویت دار تصمیم گیری کند.

 

البته او گفته که اجرای طرح باز توزیع یارانه بنزین در جزیره قشم و کیش متوقف نمی‌شود، چرا که در حال حاضر مشکلات فنی این طرح شناسایی و برطرف شده است.

 

براساس گفته خاندوزی باز پرداخت یارانه بنزین به بخش‌های فاقد خودرو در جزیره کیش هم انجام شده است. اما او نگفته که باز پرداخت یارانه بنزین با چه سازوکاری به افراد فاقد خودرو صورت گرفته است.

 

با این وجود فعلا خبری از یارانه بنزین نیست و احتمالا این طرح برای مدتی نامعلوم در بایگانی دولت سیزدهم خواهد ماند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده