پایان مذاکرات «دشوار» روسیه و اوکراین در ژنو ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا 

الکاظمی وارد جده شد

مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق شامگاه امروز شنبه در جریان یک سفر رسمی وارد عربستان سعودی شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر  خبرگزاری رسمی عراق (واع) خبر داد که الکاظمی لحظاتی پیش وارد جده شده است. قرار است نخست وزیر عراق در این سفر، با مسئولان عالیرتبه سعودی دیدار و گفت‌وگو کند.

شبکه المیادین هم به نقل از منابعی گزارش داد که نخست‌وزیر عراق به منظور رایزنی درباره روابط دیپلماتیک ایران و عربستان سعودی به تهران و ریاض سفر خواهد کرد.

این منابع که اشاره‌ای به نام آن‌‌ها نیز نشده اضافه کردند: «سفر متعاقب الکاظمی به دو کشور در راستای گفت‌و‌گوهای اخیر ریاض و تهران در بغداد است. مسائل مهم بسیاری از جمله روابط دیپلماتیک عربستان سعودی و ایران در جریان سفرهای الکاظمی مطرح خواهد شد.

خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» هم به نقل از یک منبع سیاسی عراقی نوشت: «الکاظمی فردا به تهران سفر می‌کند و با تعدادی از مقامات ایرانی به منظور بررسی روابط دوجانبه، پرونده آب، انرژی و همچنین مهم‌ترین مسائل منطقه و جهان گفت‌و‌گو خواهد کرد».

ایران و عربستان بعد از قطع روابط دیپلماتیک دو کشور در دی ماه ۱۳۹۴، از فروردین ۱۴۰۰ گفت‌وگوهایی را در سطح امنیتی آغاز کرده‌اند. چهار دور این مذاکرات سال گذشته برگزار شد. دور پنجم این گفت‌و‌گوها اوایل اردیبهشت‌ماه جاری در بغداد برگزار شد.

سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گزارش داده بود دور پنجم این در فضایی بسیار مثبت برگزار شد. این خبرگزاری گزارش داد دو هیأت بیشتر روی پرونده‌های منطقه و همچنین پرونده روابط دوجانبه و امنیت منطقه خلیج فارس صحبت کرده‌اند.

وزیر خارجه عراق پیش از این گفته بود بغداد همه توان خود را برای ایجاد فرصت‌های مناسب جهت حصول تفاهم بین ایران و عربستان به کار خواهد گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر