جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم سرباز ۱۹ ساله گیلانی در راه وطن به شهادت رسید دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم

ماجرای عدم اعلام وصول یک استیضاح

امروز در حالی استیضاح وزیر صمت از سمت رئیس مجلس اعلام وصول نشد که به‌نظر می‌رسد دولت بایستی به‌زودی و پس از تفکیک وزارت صمت، دو گزینه جدید به‌عنوان وزرای صنایع و معادن و وزارت بازرگانی به مجلس معرفی کند و فاطمی امین نیاز به رأی اعتماد جدید دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ امروز قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی اعلام کرد، «وزارت صمت از سنگین‌ترین مجموعه‌های وزارتخانه‌های دولتی است؛ بارها به رئیس جمهور گفتم این وزارتخانه مشکلات ساختاری و مدیریت دارد. امروز پایان وقت زمان استیضاح است و 17 نماینده تاکنون طرح استیضاح را امضا کرده‌اند. با رئیس جمهور گفت‌وگو کردیم و به جمع‌بندی رسیدیم که در ساختار وزارت صمت تجدیدنظر شود و 2 وزیر به مجلس برای 2 وزارتخانه جدید معرفی شود. قرار شده است جداسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت با ارائه لایحه انجام شود. چون دولت خودش تصمیم گرفته اصلاح ساختاری کند، خواهش می‌کنم استیضاح‌کنندگان وزیر صمت، به دولت 2 ماه فرصت دهند تا لایحه تشکیل دو وزارتخانه ارائه شود.»

 

لازم به ذکر است، اخیراً نیز سخنگوی دولت از موافقت هیئت وزیران با تشکیل وزارت بازرگانی خبر داده بود، به‌گفته بهادری جهرمی از جمله دلایل اعلام موافقت تقویت و تجمیع ابزارهای نظارتی دولت بر بازار، کنترل مؤثرتر قیمت‌ها، تسهیل تجارت و رونق تجارت خارجی، سیاست‌گذاری واحد و چابکی در امور بازرگانی و حمایت جدی‌تر از مصرف‌کننده بود.

 

پیگیری از نمایندگان مجلس نشان می‌دهد که پس از جدا شدن وزارت بازرگانی از وزارت صنایع و معادن دولت باید دو وزیر را به‌صورت جداگانه به مجلس معرفی کند؛ یک وزیر برای وزارت صنایع و معادن و یک وزیر نیز برای وزارت بازرگانی. با در نظر گرفتن این موضوع دولت باید علاوه بر معرفی یک فرد جدید به‌عنوان گزینه وزارت بازرگانی، در خصوص گزینه وزارت صنایع و معادن هم یا فاطمی‌امین را مجدداً به مجلس معرفی کند یا فرد جایگزین دیگری برای این منظور درنظر بگیرد.

 

با توجه به شرایط فعلی که ابهامات زیادی در خصوص عملکرد فاطمی امین وجود دارد و سبب شده است بحث استیضاح او در مجلس مطرح شود، شانس معرفی وی به‌عنوان وزیر صنایع و معادن خیلی بالا نیست و اگر هم از سوی دولت معرفی شود، به‌نظر کار سختی را برای گرفتن رأی اعتماد مجدد از مجلس پیشِ‌رو دارد. این موارد از چالش‌هایی است که پس از تشکیل وزارت بازرگانی در خصوص تعیین وزیر صنایع و معادن وجود خواهد داشت./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار