تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

ماجرای عدم اعلام وصول یک استیضاح

ماجرای عدم اعلام وصول یک استیضاح امروز در حالی استیضاح وزیر صمت از سمت رئیس مجلس اعلام وصول نشد که به‌نظر می‌رسد دولت بایستی به‌زودی و پس از تفکیک وزارت صمت، دو گزینه جدید به‌عنوان وزرای صنایع و معادن و وزارت بازرگانی به مجلس معرفی کند و فاطمی امین نیاز به رأی اعتماد جدید دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ امروز قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی اعلام کرد، «وزارت صمت از سنگین‌ترین مجموعه‌های وزارتخانه‌های دولتی است؛ بارها به رئیس جمهور گفتم این وزارتخانه مشکلات ساختاری و مدیریت دارد. امروز پایان وقت زمان استیضاح است و 17 نماینده تاکنون طرح استیضاح را امضا کرده‌اند. با رئیس جمهور گفت‌وگو کردیم و به جمع‌بندی رسیدیم که در ساختار وزارت صمت تجدیدنظر شود و 2 وزیر به مجلس برای 2 وزارتخانه جدید معرفی شود. قرار شده است جداسازی وزارت صنعت، معدن و تجارت با ارائه لایحه انجام شود. چون دولت خودش تصمیم گرفته اصلاح ساختاری کند، خواهش می‌کنم استیضاح‌کنندگان وزیر صمت، به دولت 2 ماه فرصت دهند تا لایحه تشکیل دو وزارتخانه ارائه شود.»

 

لازم به ذکر است، اخیراً نیز سخنگوی دولت از موافقت هیئت وزیران با تشکیل وزارت بازرگانی خبر داده بود، به‌گفته بهادری جهرمی از جمله دلایل اعلام موافقت تقویت و تجمیع ابزارهای نظارتی دولت بر بازار، کنترل مؤثرتر قیمت‌ها، تسهیل تجارت و رونق تجارت خارجی، سیاست‌گذاری واحد و چابکی در امور بازرگانی و حمایت جدی‌تر از مصرف‌کننده بود.

 

پیگیری از نمایندگان مجلس نشان می‌دهد که پس از جدا شدن وزارت بازرگانی از وزارت صنایع و معادن دولت باید دو وزیر را به‌صورت جداگانه به مجلس معرفی کند؛ یک وزیر برای وزارت صنایع و معادن و یک وزیر نیز برای وزارت بازرگانی. با در نظر گرفتن این موضوع دولت باید علاوه بر معرفی یک فرد جدید به‌عنوان گزینه وزارت بازرگانی، در خصوص گزینه وزارت صنایع و معادن هم یا فاطمی‌امین را مجدداً به مجلس معرفی کند یا فرد جایگزین دیگری برای این منظور درنظر بگیرد.

 

با توجه به شرایط فعلی که ابهامات زیادی در خصوص عملکرد فاطمی امین وجود دارد و سبب شده است بحث استیضاح او در مجلس مطرح شود، شانس معرفی وی به‌عنوان وزیر صنایع و معادن خیلی بالا نیست و اگر هم از سوی دولت معرفی شود، به‌نظر کار سختی را برای گرفتن رأی اعتماد مجدد از مجلس پیشِ‌رو دارد. این موارد از چالش‌هایی است که پس از تشکیل وزارت بازرگانی در خصوص تعیین وزیر صنایع و معادن وجود خواهد داشت./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار