انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

علم‌‌الهدی: مذاکرات قطر تله آمریکایی است

علم‌‌الهدی: مذاکرات قطر تله آمریکایی است امام جمعه مشهد گفت: گرانی و مشکلات اقتصادی با همراهی همه قوا قابل حل است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 01
کد خبر: ۱۴۰۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سیداحمد علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه امروز مشهد در جوار مضجع شریف امام رضا(ع) با تاکید بر اینکه دشمنی آمریکا به ایران اختصاص ندارد، اظهار کرد: در سایر کشورها دارند تبلیغ می‌کنند که فقط آمریکا دشمن ایران است و ایران با آمریکا دشمنی دارد در حالی که آمریکا و اسرائیل دشمن اسلام و دشمن همه امت مسلمان هستند در حالیکه مسئله دشمنی آمریکا و اسرائیل به ایران اختصاص ندارد، این‌ها با اسلام و همه مسلمانان دشمن هستند.

 

امام جمعه مشهد بحث دشمن با ایران را اسلام خواند و تصریح کرد: اگر بنا بود روزی مردم ایران از اسلام دست برمی‌داشتند، این‌ها دیگر معامله‌شان با آمریکا حل شده بود، آنان دنبال این هستند که تا می‌توانند در فرصت‌ها نه تنها بر منابع ما دست پیدا کنند بلکه تا جایی که می‌توانند دین ما را از ما بگیرند و اسلام‌زدایی کنند، اسلام را از زیر پای نسل امروز، نسل جوان و نوجوان ما جمع کنند، بحث آنان با ما سر اسلام است.


آیت الله علم الهدی در ادامه به نیرنگ غربی‌ها برای انحراف ایران از مواضع خود در مذاکرات اشاره کرد و افزود: فکر کردند اگر جای مذاکرات عوض شد، از وین آمد قطر دیگر مذاکرات برجام به نتیجه‌ای می‌رسد، شروع کردند تبلیغ کردن و مقدماتی هم فراهم کردند؛ «صیاد خدایی» را شهید کردند، در انرژی هسته‌ای خرابکاری کردند، در جریان تحریم‌ها، به‌عنوان آخرین تحریم، معاملات پتروشیمی ما را تحریم کردند، از یک طرف فشار آوردند و یک دلال را هم فرستادند که بیایند دلالی کنند تا ما از شرایط خودمان عقب‌نشینی کنیم.

 

ایستادگی تیم مذاکراه کننده در مقابل آمریکا
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: با این کارها فکر کردند کاری کنند ما از شرایط خودمان پایین بیاییم و عقب‌نشینی کنیم تا مقصود آمریکا فراهم شود؛ همان اول به مناسبتی عرض کردم که مسئله قطر یک تله آمریکایی هست، یک حکومت وابسته آمریکایی در حاشیه خلیج فارس به‌عنوان یک دلال مجانی آمد وسط به‌عنوان میانجی‌گری، محل مذاکرات را از وین منتقل کردند به قطر، با این وسیله کاری کنند که ما از مذاکرات عقب‌نشینی کنیم اما تیم قهرمان مقتدر ایرانی در مذاکرات که در رأسشان یک جوان متدین نمازشب خوان و معتقد و اهل تهجد قرار دارد، مقتدرانه مقابل آمریکا ایستادند و به‌هیچ وجه در مقابل آمریکا عقب‌نشینی نکردند.

 

کشور با مسؤول متدین و انقلابی پیشرفت می‌کند
آیت‌الله علم‌الهدی ابراز کرد: اگر در رأس مسئولیت‌ها فرد متدین باشد با همه مشکلات کشور رو به پیشرفت و تعالی در حفظ مصالح مردم پیش می‌رود اما اگر در رأس کشور بنا شد آدم بی‌دین قرار گرفت، ولو بزرگ‌ترین تخصص‌های مدیریتی اقتصادی و سیاسی را در دنیا داشته باشد، کشور را به طرف جهنم پیش می‌برد.

 

وی تأکید کرد: اگر متدینین در دستگاه‌های ما باشند، مشکلات ما حل می‌شود، این تجربه‌ای است برای ما، این تجربه را از دست ندهیم، تجربه مال یک بار و دو بار نیست. هروقت در رأس کشور ما افراد لاابالی و بی‌تقوا و افرادی که در ایمانشان ضعیف بودند قرار داشتند، جز خسارت و نکبت برای مردم به وجود نیامد اما آن زمانی که در رأس مسؤولیت‌ها، متدینین و مؤمنین بودند ولو هزاران مشکل و هزاران سختی وجود داشت، در عین حال با کمال پیشرفت و سعادت مسائل مردم ما تأمین شد.

 

گرانی و مشکلات معیشتی یک واقعیت است
امام جمعه مشهد بیان کرد: این تجربه‌ای است که در طول تاریخ چهل و سه چهار سال انقلاب متوجه شدید و باید توجه کنیم که الان در کشور مشکلات معیشتی و گرانی‌های پشت سر هم مردم را کلافه کرده، زندگی بر مردم سخت می‌گذرد و این واقعیتی است که باید گفت؛ از یک طرف مشکلات اقتصادی جهانی هست که دنیا گرفتار جنگ و گرفتار مشکلات است و طبیعی است بالا رفتن نرخ کالاهای اساسی در همه کشورهای دنیا روی کشور ما هم اثر می‌گذارد، یک جهت قضیه این است، یک جهت قضیه نیز مسئله فشار آوردن تحریم‌های نارواست که طبیعیتأ آثار خودش را بر اقتصاد ما می‌گذراد اما این‌ها مربوط به خارج کشور است.

 

وی به تحولات اقتصادی داخلی در کشور اشاره و تصریح کرد: آنچه مربوط به داخل کشور است این است که یک جراحی اقتصادی در این مملکت شده، چندین میلیارد پول شما مردم از جیب چهار هزار و 120 نفر درآمده و در جیب 73 میلیون آدم ریخته شده، این چهار هزار و 120 نفری که این میلیاردها را می‌بلعیدند، می‌خوردند و هرطور دلشان می‌خواست استفاده می‌کردند، وقتی پول از جیب این‌ها دربیاید و برود در جیب 74 میلیون آدم که آرام نمی‌گیرند، آن سوءاستفاده‌هایی که قبلأ داشتند را می‌خواهند از طریق دیگر جبران کنند و جبرانش احتکار است، نرخ‌های غیر منصفانه و بستن دروازه‌های کالای اساسی به روی مردم است که دست به این شیطنت‌ها زدند اما ما نظام مقتدر داریم.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری متذکر شد: آنچه مسؤولان باید توجه کنند این است که باید باهم هماهنگ بشوند، مسؤولین اجرایی و قضایی دست به دست هم بدهند و این مشکل را برطرف کنند، احتکارچی، جانی، گرانفروش و بی‌انصاف را براندازی کنند.

 

گرانی و مشکلات اقتصادی با همراهی همه قوا قابل حل است
آیت الله علم الهدی اظهار کرد: تلاش‌های مسؤولین از این شهر به آن شهر در میان مردم بودن و به مردم و فقرا رسیدن، همه خرابی‌ها را از نزدیک دیدن، پنج میلیون و 500 هزار نفر در آنِ واحد در یک بیمه رایگان درآوردن و دیپلماسی اقتصادی به جای تحریم‌ها جایگزین کردن و باعث خنثی‌سازی تحریم‌ها شدن با یک تدبیر و سیاست بالا و ارزشمند، این‌ها همه لذت و شیرینی‌اش در کام مردم با تلخی گرانی‌ها قابل لمس نیست و شیرینی‌های این موفقیت‌ها را نمی‌توانند لمس کنند.

 

وی اضافه کرد: باید حتمأ قوای کشور دست به دست هم بدهند و جلوی جریان گرانی غیرمنصفانه و سوءاستفاده یک عده افراد سودجو را بگیرند، این که داخل مملکت ما هست، عوارض خارجی در اختیار ما نیست، این عارضه که در اختیار ما هست و می‌توانیم جلویش را بگیریم، عزیزان مسؤول ما با همه همت بیایند وسط میدان و از یک بازار، شهر و استان شروع کنند تمام کشور در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها جلوی سوءاستفاده یک عده سودجوی نابکاری که میلیاردها پول مردم را را به جیب می‌زدند و فساد می‌کردند که ازشان گرفته شده، قدرت جبران آن سوءاستفاده‌ها را نداشته باشند و جلوی این‌ها گرفته شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار