هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها

ممانعت از ورود زنان بدحجاب به قطار شهری مشهد

معاون دادستان مشهد با ارسال نامه‌ای به فرماندار این شهر خواستار جلوگیری از ورود بانوان بد حجاب به قطار شهری شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 05
کد خبر: ۱۴۱۲۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، در نامه معاون دادستان مشهد مراتب جلوگیری از ورود بانوان فاقد حجاب شرعی به شهردار ابلاغ شده و فرمانده نیروی انتظامی برای برخورد با مجرمین اعلام آمادگی کرده است.

همچنین در این نامه آمد است:کوتاهی مأمورین که منجر به پذیرش وضعیت مجرمانه و ترویج ابتذال باشد، ترک فعلی است که بر طبق ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی قابل پیگرد قضایی است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی حسین زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۴
0
0
با سلام بسیار بسیار عالی اگه واقعا اجرا بشه و به متن قوانین عمل بشه امیدوار کننده است که در مملکت اسلام و شهر مذهبی بشدت برخورد بشه با بد حجابی و همچنین مشکلاتی که این زنان بدحجاب و بد رفتار به وجود میارن باعث از بین رفتن نهاد خانواده میشن بعنوان مثال در شهری مثل مشهد در بلوار صارمی و هفت تیر طی تحقیقات انجام شده در ایستگاهای اتوبوس زنان تن فروش به راحتی مشغول به کار هستن و باعث گسترش فساد در این شهر مذهبی میشن در اینجا از نماینده ولی فقیه از جناب دادستان محترم و همچنین ریاست کل دادگستری استان جناب صادقی توقع دارم بعله بنده بعنوان یک فرد انقلابی با دستور رهبر عزیزم که فرمودن آتش به اختیار باشین در مواقعی که خطری جامعه اسلامی را تهدید میکند از مقاماتی که همه مطیع رهبری هستن توقع دارم که با جدیدت و مداوم این ناهنجاری ها بررسی بشه و بصورت ریشه ای این مشکلات حل شود. مقامات استانی دارای اختیارات بسیار بالایی هستن جای تعجب است چرا با این موارد برخورد جدی نمیشود.بعله در اینجا بنده از دادستان محترم جناب درودی از نماینده ولی فقیه از ریاست کل دادگستری با دستور رهبری که فرمودن در گاهی مواقع با جدیت مطالبه گر باشید.این موضوع را مطالبه میکنم یاعلی.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار