آغاز ثبت نام جدید خودرو‌های وارداتی واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید وضعیت بحرانی سد کرج؛ فقط ۸ درصد سد پر است آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴

افزایش مجدد قیمت ارز متوقف شد

کشتی آرای گفت: با توجه به اینکه جلوی افزایش مجدد قیمت ارز گرفته و قیمت دلار با کاهش همراه شده است، قیمت ها در بازار طلا و سکه نیز کاهشی شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۱۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 05
کد خبر: ۱۴۱۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد کشتی‌آرای  درباره وضعیت بازار طلا و سکه، اظهار داشت: با توجه به کاهش قیمت ارز از روز گذشته و همچنین سیر نزولی قیمت جهانی طلا، قیمت طلا و سکه نیز با نوسان همراه شده است.

 

وی با بیان اینکه امروز هر اونس طلا به 1804 دلار رسید، تصریح کرد:‌ با توجه به اینکه جلوی افزایش مجدد قیمت ارز گرفته و قیمت دلار با کاهش همراه شده است، قیمت ها در بازار طلا و سکه نیز کاهشی شد.

 

به گزارش تسنیم، برخی از صراف‌های بازار ارز نیز تأکید دارند که نرخ ها در صرافی ها بین کانال 30 هزار و 29 هزار تومان در نوسان است ولی دلال های بازار آزاد تلاش دارند که قیمت ها را افزایش دهند ولی فعلا این تلاش ها بی نتیجه مانده است. این افراد البته تأکید دارند که نرخ های درج شده برای انواع ارز و سکه در کانال های تلگرامی غیرواقعی است و با قیمت های کف بازار فاصله دارند.

 

* ربع سکه و نیم سکه دارای حباب بالای یک میلیون تومان؛ حباب سکه چقدر است؟

کشتی آرای در ادامه با بیان اینکه داد و ستدها در بازار عادی است و عرضه و تقاضا تناسب دارد؛ گفت: حباب سکه امروز البته کمی افزایش یافته و به یک میلیون و 420 هزار تومان رسیده است. ربع سکه و نیم سکه نیز همچنان دارای حباب بالای یک میلیون تومان هستند.

 

وی همچنین گفت: امروز قیمت سکه طرح قدیم 14 میلیون و 300 هزار تومان، قیمت سکه طرح جدید 15 میلیون و 150 هزار تومان، نیم سکه 8 میلیون و 200 هزار تومان، ربع سکه 5 میلیون و 200 هزار تومان و سکه یک گرمی 3 میلیون تومان تعیین شده و مورد داد و ستد قرار گرفته است.

 

قیمت هر مثقال طلای ابشده که در روزهای گذشته تا 6 میلیون و 290 هزار تومان نیز کاهش پیدا کرده بود امروز به 6 میلیون و 60 هزار تومان کاهش یافت. هر گرم طلای 18 عیار نیز که تا یک میلیون و 450 هزار تومان افزایش یافته بود با 50 هزار تومان کاهش به یک میلیون و 400 هزار تومان رسید./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار