رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد

طرح عرضه خودرو در بورس مجددا در مجلس به جریان می‌افتد

نایب رئیس کمیسوین صنایع گفت: طراحان عرضه خودرو در بورس در پی به جریان انداختن مجدد این طرح هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی جدی نایب رئیس کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیم وزارت «صمت» توقف عرضه خودرو در بورس، گفت:با عرضه هر کالا و محصولی در بورس هم رقابت در عرضه ایجاد و قیمت‌ها شکسته شده و در نتیجه شفافیت ایجاد می‌شود، در واقع در بورس متقاضی تعیین کننده است و نه عرضه‌کننده.

 

وی افزود: در بحث عرضه خودرو در بورس ، چون در حال حاضر میزان عرضه ما به اندازه کافی نیست و تقاضا زیاد است بنابراین زمانی که به این صورت است دیگر متقاضی تعیین کننده نیست و در این حالت ممکن است قیمت حاشیه بازار وارد بورس شود و در نتیجه این قیمت مشروعیت پیدا کند.

 

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد:لذا با توجه به اینکه عرضه و تقاضا در حال حاضر متوازن نیست لذا عرضه مدیریت نشده و بدون حساب کتاب در بورس می‌تواند اشکال ایجاد کند.

 

جدی با تاکید بر اینکه ما هم موافق عرضه خودرو در بورس هستیم به شرط اینکه قیمت حاشیه بازار مشروعیت پیدا نکند، گفت:زمانی که عرضه از تقاضا بیشتر باشد عرضه خودرو در بورس می‌تواند رقابت ایجاد کند و قیمت‌ها منطقی‌تر شود و شرایط به نفع متقاضی رقم می خورد.

 

وی اضافه کرد:بیشتر کالا‌ها در بورس عرضه می‌شود که تقاضا کننده بتواند در یک رقابت منطقی خرید خود را انجام دهد. اما در شرایط فعلی که عرضه خودرو قطره چکانی است و به اندازه کافی نیست اصلا رقابتی ایجاد نمی شود که به نفع متقاضی باشد.

 

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس یادآور شد:برخی از نمایندگان طرحی در کمسیون صنایع و معادن داشتند که تمام عرضه خودرو در بورس انجام شود و خودرویی خارج از بورس عرضه نشود در نتیجه این اقدام تقاضای کاذب حذف می‌شد اگر هم خودرو به قیمت حاشیه بازار نزدیک شد بخشی از آن به خزانه دولت واریز شود و در مسیر ارتقا کیفیت، ایجاد رقابت و افزایش تولید خودروسازان حزینه شود.

 

جدی بیان کرد: طرح مذکور با توجه به طرح ساماندهی صنعت خودرو متوقف شد و از سوی طراحان دنبال نشد، اما اخیرا طراحان در پی به جریان انداختن طرح هستند که پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه در جلسه کمیسیون صنایع درباره آن تصمیمگیری می‌شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار