طارم تولید کننده ۳۰ درصد سیر کشور است-راهبرد معاصر

طارم تولید کننده ۳۰ درصد سیر کشور است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت:ظرفیت تولید سیر در استان زنجان بیش از ۹۹ هزار تن است و ۳۰ درصد سیر کشور در طارم تولید می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 09
کد خبر: ۱۴۱۷۵۲

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ حسنی گفت: ظرفیت تولید سیر در استان بیش از ۹۹ هزار تن است.

او می گوید: متوسط میزان برداشت سیر در پنج ساله منتهی به سال ۱۳۹۸ بیش از ۷۴ هزار تن در هکتار بوده و  بیش از ۳۰ درصد سیر کشور در طارم تولید می‌شود.


رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت: در حال حاضر بیش از هزار و ۲۰۰ بهره بردار طارمی  مشغول برداشت سیر هستند.
به گفته حسنی  میزان مصرف سیر استان زنجان بیش از پنج هزار و ۵۰۰ تن است و محصول سیر طارم به استان‌های مازندران، اهواز، تهران، کرج، همدان، شیراز، قزوین، کردستان و کرمانشاه و کشور‌های حاشیه خلیج فارس و روسیه صادر می‌شود.

او می گوید: ارقام سیر کشت شده طارم، محلی، سیر صورتی، سیر قرمز، سیر سفید و رقم آذر شهر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت: تولید سیر یکی از مهمترین محصولات کشاورزی طارم است؛ بنابراین باید توسعه واحد‌های فرآوری محصول سیر در استان مورد توجه قرار گیرد. / باشگاه خبرنگاران جوان 

کلمات کلیدی: جهاد کشاورزی
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده