ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست

اخراج استادان دانشگاه به دلیل رقص!

تعدادی از خبرگزاری‌های فارسی به موضوع اخراج هفت تن از اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به دلیل شرکت در مراسم فارغ‌التحصیلی تعدادی از دانشجویان دانشکده داروسازی پرداختند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۲۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 11
کد خبر: ۱۴۱۹۰۳

به گزارش راهبردمعاصر،  تعدادی از خبرگزاری‌های فارسی به موضوع اخراج هفت تن از اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به دلیل شرکت در مراسم فارغ‌التحصیلی تعدادی از دانشجویان دانشکده داروسازی پرداختند؛ اما این موضوع در میان کاربران فضای مجازی بازتاب زیادی داشته است که آن‌ها دخالت و ورود نظام قضایی و انتظامی ایران به حریم خصوصی شهروندان را به تندی مورد انتقاد قرار دادند.

علت برکناری این اساتید رقص کردی مختلط دانشجویان و بدحجابی برخی از شرکت کنندگان در جریان مراسم فارغ‌التحصیلی جمعی از دانشجویان دانشکده داروسای عنوان شده است.

 

اخراج این افراد با دستور سیاوش وزیری، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صورت گرفت. همچنین روابط عمومی این دانشگاه این اقدام را محکوم کرده و مدعی شده این مراسم بدون مجوز برگزار شده است.

در مقابل این حکم، شورای صنفی دانشکده داروسازی کرمانشاه با انتشار بیانیه‌ای ضمن رد این ادعا نوشت: «شخص معاونت آموزشی و معاونت فرهنگی دانشجویی در جریان صدور مجوز و برگزاری مراسم بوده‌اند و مراسم از ساعت ۱۹ تا ساعت ۲۴ در باغ تالار آرزو با حضور دانشجویان و خانواده‌هایشان و به همراهی دوازده نفر از اساتید دانشکده داروسازی برگزار شده است. پس از پایان رسمی مراسم، اساتید از مراسم خارج شده و جلسه تبدیل به مراسم خصوصی شد. دانشجویان در حضور خانواده‌هایشان، مدت کوتاهی به رقص کوردی مشغول شدند و افرادی که دست در دست هم بودن با یکدیگر ازدواج کرده بودند. در تمام این مدت هیچ شخصی از مدیران دانشکده حضور نداشته است.»

در بیانیه مذکور خطاب به سیاوش وزیری، معاون آموزشی دانشگاه نیز آمده است: «جناب وزیری خود شما در جریان مراسم بودید و آگاه بودید که اساتید در آخر مراسم حضور نداشتند، اما ... در یک شب هفت نفر از مدیران دانشکده داروسازی را عزل کردید. آیا غیر از این است که شما با آگاهی کامل از بی‌گناهی این اساتید و.. دست به چنین اقدام ناشایستی زده‌اید؟ جشن در تاریخ ۱۱ خرداد برگزار شد، اما شما در تاریخ ۱۵ تیر دست به چنین خودنمایی‌ای زده‌اید؟»

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار