شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد

سرنگونی پهپاد آمریکایی دنیا را متحیر کرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقدام به موقع جوانان ایران در سرنگونی پهپاد آمریکایی که به حریم جمهوری اسلامی ایران تجاوز کرده بود، دنیا را متحیر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف شب گذشته در آیین بزرگداشت سالروز شهادت شهید دکتر مصطفی چمران در ساوه، اظهار کرد: به گفته قدرت‌های بزرگ دنیا پهپاد آمریکایی با تکنولوژی‌های امروزی قابل ردیابی نبود، اما سرنگونی آن توسط سپاه دنیا را متحیر کرد.

 

وی تصریح کرد: قدرت‌های بزرگ دنیا همچنین اعلام کرده‌اند که این پهپاد به دلیل تکنولوژی علاوه بر اینکه قابل ردیابی نبود، قابل سرنگونی نیز نبود، اما ایران ثابت کرد با اقتدار و عظمت این ملت می‌توان هم پهپاد آمریکایی را ردیابی و هم سرنگون کرد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه چشمان دشمن و جهانیان از این اقدام ایران خیره و متحیر شد، گفت: این افتخار نظامی ایران توسط نسل جوانی صورت گرفت.

 

قالیباف افزود: ایران هرگز دنبال جنگ و جنگجویی نبوده و جنگ را یک روش عاقلانه نمی‌داند، اما با کسانی که بخواهند به خاک این سرزمین تجاوز کنند، لحظه‌ای رحم نخواهد کرد.

 

وی بیان داشت: یکی از مشکلات جدی کشور چالش اقتصادی است که این چالش را می‌توان با ایستادگی و تکیه بر قدرت جوانان این مرز وبوم برطرف کرد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: قدرت ایران برتر از قدرت همه کشورها است، سرنگونی پهپاد ثابت کرد به جای چشم دوختن به خارج باید به مردم و نیروی جوان کشور اعتماد کرد، همانطور که دنیا نیز نتیجه اعتماد به جوان ایرانی را در ردیابی و سرنگونی پهپاد آمریکایی به نظاره نشست.

 

قالیباف گفت: با اعتماد به جوانان می‌توان در یک برنامه پنج ساله آرامش را به حوزه اقتصاد برگرداند و مشکلات را یکی پس از دیگری حل و فصل کرد.

 

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید چمران بیان کرد: این شهید نمونه بازر یک فرد انقلابی بود که به عنوان شاگرد ممتازی در عرصه‌های گوناگون درخشید و یک فرد انقلابی در قلب آمریکا بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار