قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

تداوم اجرای طرح‌های امنیت اخلاقی

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر لزوم رعایت اصول عفاف و حجاب به عنوان هنجار جامعه اسلامی گفت: پلیس وظیفه خود می‌داند که با جرائم مشهود برخورد کند و در همین راستا اجرای طرح‌های امنیت اخلاقی خود را همچون گذشته ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده فراجا درباره اجرای طرح امنیت اخلاقی اظهارکرد: دین کشور ما دین مبین اسلام است و کشور ما هم یک کشور قانونمند است، بر اساس همین قانون هم باید هنجارهای کشور ما حفظ شود که خوشبختانه عمده مردم به آن توجه ویژه دارند و آن را رعایت می‌کنند. 

جانشین رئیس پلیس کشور ادامه داد:‌ در این میان اندک نفراتی چه زن و چه مرد وجود دارند که این قانون را زیر پا می‌گذارند و زیرپا گذاشتن قانون نیز جرم است. این جزو وظایف قانونی فراجاست که هرجا جرم مشهودی رخ داد و مامور پلیس آن را دید، با آن برخورد کند.  موضوع رعایت عفاف و حجاب نیز در همین دسته قرار می‌گیرد.

رضایی با بیان اینکه در قوانین کشور ما، بدحجابی و بدپوششی منع شده و از این رو رعایت عفاف و حجاب وظیفه قانونی هر فرد است، درباره نحوه اجرای طرح امنیت اخلاقی نیز گفت:‌ما از گذشته طرح‌هایی برای اجرای امنیت اخلاقی داشتیم که حالا هم همان‌ها را دنبال می‌کنیم. در صورتی که هنجارشکنی بیشتر شود یا شرایط تغییر کند، ما نیز در اجرای طرح‌های خود تغییر ایجاد خواهیم کرد.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر لزوم رعایت اصول عفاف و حجاب به عنوان هنجار جامعه اسلامی گفت: پلیس وظیفه خود می‌داند که با جرائم مشهود برخورد کند و در همین راستا اجرای طرح‌های امنیت اخلاقی خود را همچون گذشته ادامه می‌دهد./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار