اعلام نتایج اولیه انتخابات سازمان نظام پزشکی شرایط جدید دریافت گواهینامه رانندگی هوای تهران ناسالم شد وزیر دادگستری: نظارت تعزیرات باید در راستای حمایت از تولید سالم باشد پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده اعلام زمان ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ شهادت یک مرزبان در سیستان و بلوچستان + عکس کیفیت هوای تهران قابل قبول شد وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور

مرگ مشکوک در بیمارستان تهران

قاضی محمد وهابی بازپرس ویژه قتل تهران دستور تحقیق درباره مرگ دوقلوهای ۴۰ روزه در بیمارستان را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 16
کد خبر: ۱۴۲۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، تیم جنایی پایتخت تحقیقات خود را برای رمزگشایی از مرگ اسرارآمیز دوقلوهای ۴۰ روزه در بیمارستان که پدر و مادرشان فراری شده‌اند، آغاز کرد.

چند روز قبل یکی از مسئولان بیمارستانی در پایتخت با پلیس تماس گرفت تا گزارش مرگ مرموز ۲نوزاد ۴۰ روزه را گزارش کند.

با توجه به مرگ مرموز دوقلوها، قاضی محمد وهابی بازپرس ویژه قتل تهران دستور تحقیقات درباره این ماجرا را صادر کرد و مأموران راهی بیمارستان شدند. بررسی‌ها حکایت از این داشت که ۲ نوزاد، پسر و دوقلو بودند که از ۳ روز قبل از مرگ عجیبشان در بیمارستان بستری شده بودند.

پدر و مادر دوقلوها پسرهایشان را درحالی‌که حالشان بد بود به بیمارستان منتقل کرده و در روز آخر برای بچه‌ها شیر آورده بودند اما دوقلوها پس از خوردن شیر حال‌شان بد و پس از ساعتی فوت شدند.

اتفاق عجیب‌تر اما این بود که والدینشان وقتی در جریان فوت آنها قرار گرفتند، بیمارستان را ترک و فرار کردند. حتی شماره تلفن‌هایی که در پرونده نوشته بودند نیز اشتباه بود و در این شرایط تنها سرنخ، آدرسی بود که آنها در بخش پذیرش نوشته بودند که با انجام بررسی‌ها مشخص شد آدرس هم اشتباه بوده است.

در ادامه تحقیقات پزشکان علت اولیه مرگ دو قلوها را نارسایی تنفسی اعلام کردند و هم‌اکنون شناسایی و دستگیری پدر و مادر دو قلوها به‌عنوان مظنونان اصلی در مرگ مرموز آنها در دستور کار تیم جنایی قرار گرفته است./همشهری آنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار