سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ماهاتیر محمد:آمریکا مسبب تنش در خلیج فارس است

نخست وزیر مالزی با بیان اینکه این آمریکاست که اقدامات تحریک آمیز در خلیج فارس انجام می‌دهد تاکید کرد، ترامپ یک دوره دیگر انتخاب شود کل دنیا آسیب می‌بیند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر ، نخست وزیر مالزی شنبه بعد از ظهر به وقت تهران درباره حوادث اخیر پیش آمده در خلیج فارس اظهار داشت، این آمریکاست که در حال تحریک کردن ایران است و خطر فزاینده محاسبات غلط می‌تواند منجر به «جنگ جهانی» شود.

 

«ماهاتیر محمد» در گفت‌وگو با شبکه خبری «سی‌ان بی‌سی» در «بانکوک» و در پاسخ به این سئوال که چه کشوری مسبب اتفاقات اخیر است، گفت: «فکر می‌کنم تا آنجا که در جریان هستم این آمریکا است که همه اقدام‌های تحریک کننده را انجام می‌دهد.»

 

وی در ادامه افزود: «آن‌ها نخست از معاهده هسته‌ای خارج شدند و اکنون کشتی‌های جنگی به خلیج فارس اعزام می‌کنند و کارهایی انجام می‌دهند که ایران را تحریک می‌کند.»

 

بر اساس این گزارش، تنش بین آمریکا و ایران روز پنج شنبه با سرنگون شدن یک پهپاد تجسسی متجاوز ارتش آمریکا (گلوبال هاوک) در حریم هوایی ایران و از سوی نیروی هوای فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شدت گرفت .

نخست وزیر مالزی در ادامه این گفت‌و‌گو هشدار داد: «اگر آن‌ها وارد جنگ شوند، ایران تنها علیه آمریکا نخواهد بود، بلکه جنگ جهانی رخ می‌دهد. »

 

وی در توضیح افزود، البته کشورهای دیگر نمی‌خواهند شاهد استفاده سلاح‌های هسته‌ای باشند و باید با وارد شدن در این غائله به آن خاتمه دهند.

رهبر 93 ساله مالزی با هشدار درباره بالا رفتن احتمالی قیمت انرژی در صورت جنگ در خلیج فارس گفت: «این بدین خاطر است که ما ایران را یکی از تامین کنندگان بزرگ می‌دانیم.»

 

ماهاتیر گفت: «در واقع این تحریم علیه مالزی نیز هست زیرا نمی‌توانیم با یک شریک تجاری خوب که ایران برای ما فراهم می‌کند، داد و ستد کنیم.»

 

او با مخالفت با تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران گفت: «این نوع بازی اعمال تحریم‌ها و مجبور کردن کشورهای دیگر با موافقت کردن با تصمیم یک قدرت بزرگ کاملا غیردموکراتیک است ... این قلدری است.»

 

ماهاتیر در خاتمه این گفت‌و‌گو «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را «کاملا غیرقابل پیش بینی» خواند و گفت: «او شخصی است که با انتخاب شدن در یک دوره دیگر می‌تواند آسیب زیادی به کل دنیا بزند.»

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار