هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد
هشدار سازمان سنجش؛

داوطلبان کنکور سراسری ۹۸ گوش به زنگ باشند

برخی از افراد و مؤسسات سودجود و کلاهبردار با ادعای واهی دسترسی به سؤالات آزمون سراسری، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 22
کد خبر: ۱۴۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، با توجه به نزدیک شدن ایام کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با نزدیک شدن به برگزاری آزمون سراسری در روز‌های پنج شنبه ۱۳ و جمعه ۱۴ تیرماه سال ۱۳۹۸ مشاهده می‌شود برخی از افراد و مؤسسات سودجود و کلاهبردار با انجام تبلیغات در فضا‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی و با ادعای واهی دسترسی به سؤالات آزمون سراسری، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری می‌کنند.

 

از داوطلبان و خانواده‌ها درخواست می‌شود در نهایت هوشیاری و مراقبت از گرفتارشدن در دام این شیادان، هرگونه خبر مشکوک در این زمینه را از طریق شماره تلفن‌های ۳۶۱۸۲۱۵۲-۰۲۶ و ۳۶۱۸۲۱۵۱-۰۲۶ و آدرس الکترونیکی hefazatazmon@sanjesh.org به ستاد خبری اداره کل حراست سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کنند.

 

در ادامه اطلاعیه آمده است: مشاهده شده برخی از افراد و مؤسسات سودجو و کلاهبردار برای جلب اعتماد داوطلبان و خانواده‌ها با جعل عنوان و آرم سازمان سنجش آموزش کشور در کانال‌های اطلاع‌رسانی شبکه‌های مجازی اقدام به فعالیت می‌کنند، لذا بدینوسیله به داوطلبان اعلام می‌کنیم این سازمان هیچگونه فعالیتی در کانال‌های اطلاع‌رسانی (تلگرام، اینستاگرام و ...) ندارد و داوطلبان برای کسب اطلاعات لازم و دسترسی به اطلاعیه‌های صادره می‌توانند از طریق سایت سازمان، نشریه پیک سنجش و یا کانال‌های اطلاع‌رسانی داخلی به آدرس‌های ذیل اقدام کنند.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار