توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد

آخرین وضعیت حجاج ایرانی بستری در عربستان

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت آخرین وضعیت حجاج ایرانی بستری در عربستان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به این که ۸ نفر از حجاج ایرانی در بیمارستان‌های سعودی و ۴ نفر از زائران در بیمارستان هلال احمر مکه مکرمه بستری هستند، در عین حال از انجام بیش از 74 هزار فقره ویزیت خبر داد.

سیدعلی مرعشی درباره ارائه خدمات به حجاج در مکه از ۲۶ خرداد تا ۲۷ تیرماه گفت: در مجموع بیش از ۱۸۶ هزار خدمت پزشکی ارائه شده که از این میزان بیش از ۱۱۶ هزار خدمت در مکه و نزدیک به ۲۸ هزار خدمت در مدینه منوره ارائه شده است.

وی افزود: در حال حاضر ۸ نفر از حجاج ایرانی در بیمارستان‌های سعودی و ۴ نفر از زائران در بیمارستان هلال احمر مکه مکرمه بستری هستند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر تصریح کرد: در مجموع ۶۱ هزار و ۲۰۵ ویزیت عمومی در مطب‌های مجموعه‌ها و ۱۳ هزار و ۳۲۱ ویزیت تخصصی در مکه و مدینه انجام شده است. آمار ویزیت‌های تخصصی روز گذشته از ۱۶۷ مورد در روز پیش از آن به ۵۹ ویزیت کاهش یافت و ویزیت‌های عمومی از سه هزار و ۲۶۵ ویزیت عمومی به سه هزار و ۶۵۴ ویزیت رسید.

مرعشی با اشاره به خدمات پرستاری ارائه شده به حجاج گفت: در مجموع خدمات پرستاری در زمینه‌های عمل جراحی، تزریقات، سرم تراپی، پانسمان و بررسی وضعیت فشار خون و قند بیماران به ۲۹ هزار و ۸۷۹ خدمت می ‌رسد. روز گذشته نیز ۹۲۸ خدمت پرستاری ارائه شده که ۷۰۰ مورد آن تزریقات است.

وی تصریح کرد: همچنین در روز گذشته هزار و ۲۶۳ نسخه در داروخانه‌های درمانگاه‌ها و بیمارستان مکه وصول شده تا آمار کل نسخه‌های داروخانه‌ها به بیش از ۷۱ هزار مورد برسد.

مرعشی خاطرنشان کرد: مجموع خدمات پاراکلینیکی ارائه شده همچون اکو، سونوگرافی، رادیولوژی و آزمایشگاهی در مکه و با احتساب آمار عرفات و منا تاکنون به رقم هفت هزار و ۷۲۵ خدمت رسیده است. امروز میزان خدمات آزمایشگاهی در مکه مکرمه ۲۸۶ مورد بود که ۲۲۹ خدمت آن انجام تست در آزمایشگاه بوده است.

مرعشی با اشاره به سایر خدمات ارائه شده به حجاج گفت: روز گذشته در مکه و مدینه خدمات مددکاری، امداد و انتقال، شامل انتقال به هتل و بیمارستان‌های سعودی نیز از ۱۲۰ مورد به ۷۸ خدمت رسید تا آمار کل این خدمات به عدد دو هزار و ۳۸۰ برسد./ایسنا

 

ارسال نظر