بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد
صفری:

دولت سیزدهم دولت همکاری اقتصادی با اولویت به همسایگان است

صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در راس هیاتی جهت تبادل نظر با استاندار، مدیران و تجار و بازرگانان خراسان رضوی، به مشهد مقدس سفر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، وی در نشستی با حضور تجار و بازرگان استان در محل اتاق بازرگانی مشهد زمینه های گسترش روابط اقتصادی خارجی استان خراسان رضوی با تاکید بر توسعه صادرات به کشورهای مختلف بویژه همسایه، توسعه صادرات محصولات دانش بنیان و توسعه گردشگری سلامت را مورد بررسی قرار داد.

در این نشست تجار و بازرگانان موضوعات و مشکلات خود را در بخش های صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی با معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور مطرح و خواستار پیگیری و مساعدت وزارت امورخارجه در روند توسعه روابط اقتصادی استان خراسان رضوی شدند.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه در این نشست طی اظهاراتی به تشریح برنامه های کاری اقتصادی وزارت امورخارجه در خصوص پیگیری توسعه صادرات کالاها و تولیدات داخلی و بویژه صدور خدمات فنی مهندسی بویژه صادرات تولیدات شرکت های دانش بنیان که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز می باشد، پرداخت.

صفری همچنین افزود: وزارت امورخارجه با هماهنگی وزارت صمت پیگیر افزایش تعداد رایزنان بازرگانی ایران در خارج از کشور می باشد ضمن اینکه وزارت امورخارجه دوره های فشرده آموزش برای کارشناسان اقتصادی که قصد عزیمت به ماموریت و انجام فعالیت در نمایندگی های وزارت امورخارجه در خارج از کشور را دارند برگزار کرده است تا ضمن به روز آوری اطلاعات اقتصادی کارشناسان با سفر آنها به بیست استان کشور از نزدیک با ظرفیت ها و پتانسیل‌های اقتصادی کشور از نزدیک آشنا شده تا به محض ورود به محل ماموریت و شناسایی فرصت های اقتصادی کشور محل ماموریت، پیگیر صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی شرکت های ایران به کشور های هدف باشند.

معاون دیپلماسی اقتصادی تاکید کرد: وزارت امور خارجه پیگیر توسعه روابط اقتصادی با کشور های همسایه و کشورهای اروپایی و آفریقایی وآمریکا لاتین می باشد و تمامی سفرا و روسای نمایندگی های وزارت امورخارجه در خارج از کشور آماده ارائه خدمات به تجارو بازرگان شرکت های ایرانی در راستای توسعه صادرات محصولات ایرانی بویژه صادرات خدمات فنی و مهندسی و شرکت دانش بنیان می باشند و دولت سیزدهم دولت همکاری های اقتصادی با اولویت به کشور های همسایه و توسعه صادرات و واردات و با اولویت ارز آوری است.

وی افزود: اکنون اولویت با افزایش مراودات ترانزیتی با کشورهای همسایه است. سیاست ما همکاری اقتصادی 100در صد با افغانستان است. اولویت کاری ما ارائه خدمات جهت تولیدات مشترک شرکت‌های دانش‌بنیان در خارج از کشور می‌باشد.
صفری به آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان از 450به 650شرکت اشاره کرد و ادامه داد: هم اکنون در سه ماهه اول سال جاری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به 836میلیون دلار رسیده است در حالیکه سال گذشته حجم صادرات این شرکت ها 400میلیون دلار بوده و وزارت امور خارجه با همکاری سایر وزارتخانه‌ها و پارک‌های علم و فناوری به طور ویژه پیگیر توسعه صادرات خدمات فنی مهندسی و محصولات شرکت‌های دانش بنیان است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار