بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

استان تهران در تیر ماه ۸ بار لرزید

بر اساس آمار شبکه‌های لرزه‌نگاری مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، استان تهران در تیر ماه ۱۴۰۱،8 بار لرزیده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۸۵۰

 

 شبکه‌های لرزه‌نگاری مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در تیرماه ۱۴۰۱ تعداد ۷۶۹ زمین‌لرزه را ثبت کردند. این زمین‌لرزه‌ها در نواحی مختلف ایران و نواحی مرزی رخ‌داده و توسط شبکه‌های لرزه‌نگاری ثبت و تعیین محل شده‌اند. در تیرماه ۱۴۰۱ تعداد ۳۸ زمین‌لرزه با بزرگی بیش از ۴.۰ در داخل کشور توسط مرکز لرزه‌نگاری کشوری به ثبت رسیده است که بزرگ‌ترین آن‌ها دو زمین‌لرزه پیاپی با بزرگی ۶.۱ در مقیاس امواج درونی زمین در ساعت‌های ۰۲:۰۲ و ۰۳:۵۵ بامداد تاریخ ۱۱/‏۰۴/‏۱۴۰۱‬ در حوالی بندر خمیر استان هرمزگان رخ داده‌است.

از لحاظ آماری ۶۰۱ زمین‌لرزه با بزرگی کوچک‌تر از ۳، تعداد ۱۳۰ زمین‌لرزه با بزرگی بین ۳و۴، تعداد ۳۲ زمین‌لرزه با بزرگی بین ۴ و ۵ و تعداد ۴ زمین‌لرزه با بزرگی بین ۵ و۶ و تعداد دو زمین‌لرزه با بزرگی بین ۶ و ۷ بوده‌است. استان هرمزگان با ۲۱۴ زمین‌لرزه ثبت شده بالاترین آمار زمین‌لرزه ثبت شده در تیرماه ۱۴۰۱ را به خود اختصاص داده‌است و پس از آن استان‌های کرمان و خراسان رضوی به ترتیب با ۱۵۳ و ۵۸ زمین‌لرزه قرار دارند. تعداد زمین‌لرزه‌های ثبت شده دستگاهی در تیرماه سال جاری نسبت به ماه قبل حدود ۷.۶ درصد افزایش داشته‌اند و نسبت به تیرماه سال ۱۴۰۰ شاهد افزایش ۱۳.۶ درصدی بوده‌ایم، درحالی‌که نسبت به میانگین زمین‌لرزه‌های ثبت شده دستگاهی ماهانه در بازه ۱۰ ساله اخیر کاهش ۲۸ درصدی داشته‌ایم.

به نقل از دانشگاه تهران، مرکز لرزه‌نگاری کشوری در تیرماه امسال تعداد ۸ زمین‌لرزه در استان تهران ثبت کرد که بزرگترین آنها حوالی فشم با بزرگی ۳.۶ در مقیاس امواج درونی زمین بوده‌ است./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار