وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

آموزش و پرورش نزدیک ۲۵ هزار نیرو کمبود دارد

آموزش و پرورش نزدیک ۲۵ هزار نیرو کمبود دارد به گفته یوسف نوری با حضور معلمان حق التدریس شاغل و بازنشسته ۲۴ ساعت در هفته، تعداد معلمان افزایش پیدا می‌کند. با این حال آموزش و پرورش نزدیک ۲۵ هزار نیرو کمبود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۹۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

وزیر آموزش و پرورش گفت «سال تحصیلی اخیر با استخدام ۳۴ هزار و ۸۱۳ نفری که در دانشگاه فرهنگیان دوره گذرانده‌اند و با جذب ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجومعلم این دانشگاه، وضعیت آموزش و پرورش نسبت به سال‌های پیش بهتر بوده است.

بر اساس آماری که امروز وزیر آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس داد، این وزارتخانه بیش از ۱۹ هزار معلم خریدخدمات آموزشی، بیشتر از ۶ هزار سربازمعلم، حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ دانشجوی ورودی و کمتر از ۲۰ هزار عوامل اجرایی و موظف دارد.

به گفته یوسف نوری با حضور معلمان حق التدریس شاغل و بازنشسته ۲۴ ساعت در هفته، تعداد معلمان افزایش پیدا می‌کند. با این حال آقای نوری گفته آموزش و پرورش نزدیک ۲۵ هزار نیرو کمبود دارد.

در نشست امروز کمیسیون آموزش مطرح شده که استان‌های تهران، البرز، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، اصفهان و همدان در تأمین معلم دچار مشکل هستند.

وزیر آموزش و پرورش پس از نشست امروزش با نمایندگان گفت که تبدیل وضعیت نیروهای مشمول قانون ایثارگری بر اساس مقررات در حال انجام است «ولی برخی گروه ها نسبت به تبدیل وضعیتشان درخواست‌هایی دارند که ممکن است قانون شامل آنها نشود.»

یوسف نوری همچنین گفت: طبق قانون، تعیین تکلیف نیروهای خرید خدماتی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در آموزش و پرورش انجام شده و بخشی از معلمان در کلاس‌های درس حاضر نبودند، از مهرماه وارد کلاس‌ها خواهند شد.

به گفته وزیر آموزش و پرورش، نهضتی‌های پیش از سال ۹۱، نیروهای خرید خدماتی و حق التدریسی‌ها جزو این نیروها هستند./صدا وسیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
اسعد عبدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۲
0
0
بینظیر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار