پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

دیدار مقامات آمریکایی با طالبان

وزارت امور خارجه آمریکا امروز (دوشنبه) اعلام کرد، معاون وزیر خزانه داری و نماینده ویژه این کشور در امور افغانستان قرار است حین حضور در ازبکستان با نمایندگان طالبان افغانستان دیدار کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۴۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، برایان نلسون، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا و توماس وست، نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان با نمایندگانی از طالبان افغانستان درباره مشکلات اقتصادی که این کشور جنگ زده با آنها روبروست، گفت‌وگو می‌کنند.

وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ۲۷ ژوئیه سال جاری میلادی بریان نلسون و نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان با طالبان دیدار می‌کنند و به بررسی چالش‌های اقتصادی که این کشور و مردمش با آنها روبروست، می‌پردازند.

این دیدار در جریان سفر هیات آمریکایی به ازبکستان انجام می‌شود.

توماس وست و "رینا امیری"، فرستاده ویژه آمریکا در امور زنان، دختران و حقوق بشر افغانستان امروز و روز سه شنبه در کنفرانس بین المللی درباره افغانستان شرکت می‌کنند.

وزارت خارجه آمریکا همچنین در ادامه بیانیه خود آورده است: در جریان این کنفرانس، هیات آمریکایی قرار است همصدا به جامعه بین الملل برای تاکید بر حمایت مداوم و بی چون و چرا از مردم افغانستان بپیوندد و از طالبان افغانستان بخواهد تا به تعهداتش در قبال مردم افغانستان و جامعه بین الملل پایبند بماند.

در ادامه این بیانیه همچنین ذکر شده است: جامعه بین الملل به دنبال یک افغانستان فراگیر، صلح آمیز و با ثبات است که به حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین تمامی مردم این کشور از جمله زنان و گروه‌ها و جوامع مذهبی و قومی احترام گذاشته و از تهدید تروریستی از داخل خاک افغانستان جلوگیری به عمل بیاورد.

آمریکا در اوت ۲۰۲۱ از افغانستان خارج شد و زمینه را برای قدرت گرفتن مجدد طالبان در این کشور فراهم کرد؛ اقدامی که به بی ثباتی اقتصادی و کمبود مواد غذایی منجر شده و افغانستان را در آستانه بحران بشری و فروپاشی اقتصادی قرار داده است./ایسنا

ارسال نظر