پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

آبگرفتگی شدید معابر زاهدان + فیلم

بارندگی بعد از ظهر امروز در زاهدان که در پی فعالیت سامانه بارشی «مونسون» به وقوع پیوست، موجب آبگرفتگی شدید معابر شهر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۴۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر درحالی که از روز گذشته شدت بارش‌های مونسونی در استان‌های سیستان و بلوچستان ، کرمان و فارس و هرمزگان باعث جاری شدن سیلاب‌ در برخی مناطق شد برآوردها حکایت از آن دارد که این بارش‌ها تا پایان هفته ادامه دارد و براساس نقشه‌های هواشناسی از مرکز کشور تا شمال غرب ایران کشیده می‌شود و حتی سواحل خزر را نیز درگیر می‌کند.

براساس گزارش‌های هواشناسی از ابتدای مردادماه 1401 تا دومین هفته از دومین ماه تابستان ورود این سامانه بارشی نزدیک به 40 درصد کشورمان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و تا 4 روز آینده جو ناپایدار و بارش‌های فراتر از نرمال در بسیاری از نقاط کشور و استان‌ها به‌جز غرب و شمال‌غربی تجربه خواهد شد.

به‌گفته کارشناسان سازمان هواشناسی از دیروز که فعالیت قدرتمند سامانه بارشی مونسونی در استان سیستان و بلوچستان آغاز شد رفته رفته این سامانه به‌سمت شمال و مرکز کشورمان کشیده می‌شود که همین اتفاق روند افزایش رگبار و رعدوبرق‌ را در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، سیستان‌ و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال‌ و بختیاری و غرب یزد شدت می‌دهد و حجم عمده اصلی بارش‌های این چند روز خواهند بود‌.

این درحالی است که کارشناسان سازمان هواشناسی تأکید می‌کنند فعالیت این سامانه پرقدرت بارشی به‌گونه‌ای است که علاوه بر استان‌های یادشده در سایر نقاط کشور به‌جز مناطق محدودی از غرب، شمال‌غرب و شمال‌شرق کشور شاهد بارش خواهیم بود و شدت این بارش‌ها در ارتفاعات می‌تواند شدید باشد./تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده