حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

بازگشایی جاده هراز

بازگشایی جاده هراز رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از بازگشایی محور هراز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 27
کد خبر: ۱۴۴۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احمد شیرانی دراین باره گفت: برابر برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای اجرای عملیات عمرانی در جاده هراز از محور از روز شنبه یکم مرداد ماه به طورکامل مسدود شده و این انسداد تا روز سه شنبه چهارم مردادماه سال‌جاری ادامه پیدا کرد.

وی دلیل انسداد محور هراز را انجام عملیات عمرانی در محدوده کیلومتر ۳۳ تا ۳۵ اعلام کرد و گفت: در حال حاضر با پایان عملیات عمرانی محور هراز بازگشایی شده و در تردد در این محور در حال انجام است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا همچنین از انسداد جاده چالوس به مدت سه روز در هفته آینده خبر داد و گفت: در هفته آینده به مدت سه روز جاده چالوس به علت انجام عملیات عمرانی در محدوده کیلومتر ۵۰ تا ۶۴ از ساعت ۷ تا ۱۹ مسدود خواهد شد. این محدودیت از روز یکشنبه نهم مردادماه آغاز شده و تا زوط سه شنبه یازدهم مردادماه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در طول اجرای این محدوده آزادراه تهران - شمال نیز مسدود خواهد بود، گفت: رانندگان و مسافران می‌توانند در ایام انسداد محور چالوس از جاده هراز و فیروزکوه به عنوان مسیر جایگزین برای تردد استفاده کنند.

شیرانی درباره وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور نیز گفت: گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی حاکی از آن است که در حال حاضر ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور چالوس در محدوده‌های شهرستانک، نساء ، سه راهی دیزین و سیاه بیشه پرحجم و در مقاطعی نیمه سنگین است. در آزادراه قزوین – کرج محدوده پل فردیس هم وضعیت مشابهی وجود دارد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا درباره محورهای مسدود نیز گفت: محورهای ریگان - ایرانشهر، زهکلوت - دلگان، دلگان – ایرانشهر و رودبار جنوب – ایرانشهر چهار محور شریانی دارای انسداد است. همچنین محورهای فنوج - کتیج – رمشک، جلگه – چاه اسحاق، زرآباد – چاهان، رودبار جنوب – برجک، فاریاب – کهنوج، دلگان – هودیان، جلگه – ایرانشهر، قلعه گنج – رمشک، رودبار – کهنوج، جاسک – بشاگرد و منوجان - هشتبندی نیز جزو محورهای غیرشریانی مسدود هستند.

وی درباره وضعیت جوی جاده‌ها نیز اظهارکرد: در حال حاضر بارش پراکنده باران در برخی از محورهای استان‌های کرمان و هرمزگان گزارش شده است. همچنین در برخی از محورهای استان اصفهان نیز شاهد وزش باد و وقوع گرد و خاک هستیم. در چنین شرایطی لازم است که رانندگی فاصله طولی مناسب را با خودروی مقابل حفظ کرده و ضمن افزایش دقت و تمرکز خود در رانندگی با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

شیرانی با اعلام شماره تلفن ۱۲۰ از رانندگان و مسافران خواست که قبل از شروع حرکت از طریق تماس با این شماره از وضعیت جوی و ترافیکی معابر باخبر شوند و با توجه به آن مناسب‌ترین زمان و مسیر برای انجام سفر را انتخاب کنند./ایسنا

کلمات کلیدی: هراز جاده هراز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار