ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت

جنگنده‌های «اف 35» رژیم صهیونیستی زمین‌گیر شدند

رژیم صهیونیستی از توقف پرواز جنگنده‌های «اف 35» خود به دلیل نقص‌های احتمالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 31
کد خبر: ۱۴۴۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد، به دنبال اعلام نگرانی آمریکا در خصوص نقص در صندلی خروج اضطراری خلبان جنگنده‌های «اف ۳۵»، پرواز این جنگنده‌ها را به صورت موقت متوقف می‌کند.

 

رسانه‌های آمریکایی دیروز (شنبه) گزارش کردند که نیروی هوایی ایالات متحده به طور موقت حدود ۳۰۰ فروند هواپیمای آموزشی را به دلیل نگرانی از اینکه صندلی‌های جهشی آنها در صورت لزوم به درستی شلیک نمی‌کنند، زمین گیر می‌کند.

 

«آرین لاکهارت» سخنگوی نیروی هوایی آمریکا پنجشنبه گذشته تایید کرد که پرواز جت‌های آموزشی که ممکن است توسط قطعات صندلی پرتاب به بیرون معیوب تحت تاثیر قرار گیرند را متوقف کرده است.

 

این شامل حدود ۴۰ درصد از ناوگان «تی-۳۸» و ۱۵ درصد از ناوگان «تی-۶» از جمله هواپیماها در هر پایگاه آموزشی خلبانی در مقطع کارشناسی و پایگاه هوا دریای «پنساکولا» در فلوریدا است.

 

به گفته منابع آگاه مشخص نیست که این جت‌ها چه زمانی به خدمت باز خواهند گشت. این زمین‌گیری‌ها پس از آن اتفاق می‌افتد که سازنده صندلی پرتاب‌کننده یک نقص احتمالی را در کارتریج‌های انفجاری کشف کرد.

 

چندی قبل نیز منابع رسانه‌ای راز زمین گیر شدن شماری از جنگنده‌های نسل پنجم آمریکا به دلیل کمبود قطعات یدکی موتور خبر دادند.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «بلومبرگ» کمبود قطعات یدکی ممکن است برخی از جنگنده‌های اف-۳۵ را زمین‌گیر کند زیرا تعمیر یک قطعه کلیدی برای پرهزینه‌ترین هواپیمای جنگی ایالات متحده بیشتر از زمان برنامه ریزی شده طول می‌کشد.

 

دیوان محاسبات امریکا اعلام کرده که ظرفیت ناکافی انبار تعمیر و نگهداری که منجر به کمبود موتورهای فعال می شود، جنگنده‌های اف-۳۵ را بیشتر و برای مدت طولانی‌تر از حد انتظار زمین گیر کرده است.

 

گفته می‌شود که بسیاری از مشکلات ناشی از شکست پنتاگون در ایجاد یک راهبرد مناسب برای حفظ موتور، از جمله ارائه قابلیت تعمیر در انبار از جمله دلیل زمین گیر شده این جنگنده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار