رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آمریکا به طالبان هشدار داد

آمریکا به طالبان هشدار داد وزیر امور خارجه آمریکا گفت: طالبان با میزبانی و پناه دادن به ایمن الظواهری، رهبر القاعده توافقنامه دوحه را "به شکل فاحش" نقض کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونی بیلنکن، وزیر امور خارجه آمریکا امروز سه شنبه در پی بیانیه طالبان افغانستان در تایید حمله هوایی آمریکا به منطقه شیرپور در کابل اعلام کرد طالبان با میزبانی و پناه دادن به ایمن الظواهری، رهبر القاعده توافقنامه دوحه را "به شکل فاحش" نقض کردند.

 

سخنگوی طالبان افغانستان صبح امروز حمله پهپادی آمریکا به منطقه شیرپور کابل را بدون تایید کشته شدن ایمن الظواهری، رهبر القاعده به شدت محکوم کرد.

 

الظواهری در منطقه‌ای در نزدیکی سفارت آمریکا در طالبان، در یک منزل مسکونی در منطقه شیرپور کابل هدف گرفته شد.

 

بلافاصله رسانه‌های آمریکایی خبر هلاکت رهبر القاعده را منتشر کردند.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز در سخنرانی تلویزیونی با تایید این خبر دیگر تروریست‌ها در سراسر جهان را تهدید کرد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار