تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

آمریکا: برای سرکرده القاعده تأیید DNA نداریم

یک مقام ارشد آمریکایی امروز سه‌شنبه گفته که واشنگتن برای کشته شدن «ایمن الظواهری»، سرکرده گروهک تروریستی القاعده در حمله پهپادی آمریکا در افغانستان تأییدیه از طریق آزمایش DNA ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۸ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت آمریکا «تأییدیه بصری» دارد که الظواهری کشته شده است.

جان کربی در ادامه گفت: «تأییدیه DNA نداریم و این نوع تأییدیه را به دست هم نخواهیم آورد. کاملاً صادقانه باید بگویم با استناد به منابع و روش‌های متعدد، به آن تأییدیه نیاز هم نداریم.»

اظهارات جان کربی به تردیدهای پیشین درباره ادعای آمریکا در خصوص مرگ سرکرده القاعده در افغانستان اضافه خواهد کرد. ساعاتی قبل‌تر، وبگاه شبکه خبری فرانس‌۲۴ هم از تردید شهروندان افغانستانی درباره کشته شدن الظواهری خبر داده بود. 

«فهیم شاه» یکی از شهروندان افغانستانی گفت: «ما از گذشته تاکنون چنین تبلیغاتی را تجربه کرده ایم و آن‌ها وقعیت  نداشتند.در واقع، من فکر نمی‌کنم او اینجا کشته شده باشد.»

قبل‌تر از آن، «ناجح ابراهیم» یکی از موسسان «الجماعة الإسلامیة» (جماعت اسلامی) مصر و کارشناس امور گروه‌های اسلامی ادعای آمریکا را زیر سوال برده بود. 

وی در گفت‌وگو با وبگاه  مصری «القاهره ۲۴»، تصریح کرد که اخبار مشابهی در خصوص مرگ ایمن الظواهری از چهار سال پیش و بیش از یک بار در رسانه‌های غربی منتشر شده است. الظواهری حداقل ۷۰ سال سن دارد و وضعیت سلامتی وی پایدار نیست و اگر فوت شود، کاملا طبیعی است.

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه ۱۱ مرداد (۲ آگوست) مدعی شد ایمن الظواهری در حمله پهپادی آمریکا در افغانستان کشته شده است.

بایدن درباره روند ردیابی الظواهری ادعا کرده بود: «جامعه اطلاعاتی ما در اوایل سال جاری الظواهری را شناسایی کرد، او به مرکز شهر کابل در افغانستان نقل مکان کرده بود. من اجازه انجام یک حمله دقیق برای حذف او از میدان نبرد را صادر کردم.»/thvs

ارسال نظر
آخرین اخبار