طوفان‌الاقصی؛ لحظه‌ای که جغرافیای قدرت در غرب آسیا شکست پنهان‌کاری پنتاگون درباره خسارات جنگ با ایران اشتباهات محاسباتی نتانیاهو از عملیات طوفان الاقصی پاکستان: گزارش‌ها درباره استفاده از جنگنده‌های ما علیه یمن «جعلی» است عربستان سعودی حمله به فرودگاه ریاض را تأیید کرد جنگ علیه ایران قیمت سوخت را به گوگل مپ کشاند پنتاگون: تیرباران «نضال حسن» به صورت زنده پخش می‌شود تأکید مسکو بر اهمیت مشارکت ایران در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع کاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز پیت هگست چه نقشه‌ای برای ارتش آمریکا دارد؟ چرا اظهارات جی دی ونس درباره غنی‌سازی مهم است؟ الحوثی: الگوی سعودی در تجاوز به یمن کاملاً صهیونیستی و شیطانی است آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد

تظاهرات علیه آمریکا در تایوان همزمان با ورود نانسی پلوسی

تظاهرات علیه آمریکا در تایوان همزمان با ورود نانسی پلوسی سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان با اعتراض شهروندان در این جزیره روبرو شده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۷ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 03
کد خبر: ۱۴۵۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،  تعداد قابل توجهی از معترضان در تایوان علیه سفر نانسی پلوسی به این جزیره  دست به تظاهرات زدند.

 

گفته شده که این تظاهرات در خارج از محل اقامت رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در تایوان صورت گرفته است.

 

اسپوتنیک به نقل از وزارت دفاع چین در این ارتباط اعلام کرد: «ارتش ما در آماده باش کامل است و در واکنش به سفر پلوسی به تایوان، عملیات نظامی خاصی را آغاز خواهیم کرد.»

 

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا عصر روز سه شنبه علی رغم اعلام مخالفت و هشدارهای متعدد دولت پکن وارد تایوان شد.

 

پس از ورود رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، «وو چیان»، سخنگوی وزارت دفاع چین این سفر را شدیدا محکوم کرد و گفت چین بارها در مورد عواقب جدی سفر پلوسی به تایوان هشدار داده و او با آنکه در جریان این هشدارها بود، بازهم برای ایجاد بحران به تایوان سفر کرده که این سفر ناقض اصل «چین واحد» و سه بیانیه مشترک چین و آمریکا است و به اساس روابط سیاسی چین و آمریکا لطمه سنگینی وارد کرده و روابط دو کشور و ارتش های دو کشور را نیز برهم زده است.

 

این سخنگو سفر پلوسی به تایوان را یک پیام بسیار اشتباه به جدایی طلبان تایوان خواند و گفت این سفر می تواند به افزایش تنش در تنگه تایوان منجر شود.

 

وو چیان افزود حزب دموکراتیک ترقی خواه که بر منطقه تایوان حاکم است از تکیه بر آمریکا بر خود می بالد و با ارسال دعوتنامه به پلوسی برای سفر به تایوان، مرتکب یک اقدام بسیار خطرناکی شده که می تواند منجر به عواقب بسیار جدی باشد.

 

این سخنگو خبر داد ارتش آزادی بخش چین با مجموعه ای از عملیات نظامی، سفر پلوسی به تایوان را پاسخ می دهد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار