قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

قالیباف: ایران با همه توان در کنار فلسطین است

رئیس مجلس گفت: جهاد اسلامی فلسطین از موثرترین جریان‌های مقاومت مردم فلسطین در مقابله با رژیم اشغالگر قدس است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف در گفت و گوی تلفنی با زیاد نخاله، دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین با تبریک پیروزی اخیر مقاومت اسلامی مردم فلسطین در نبرد با رژیم اشغالگر قدس گفت: جمهوری اسلامی ایران در همه شرایط و با همه توان در کنار ملت فلسطین و مقاومت اسلامی فلسطین ایستاده است.

رئیس مجلس با ابراز تأسف و تأثر از شهادت فرماندهان جنبش جهاد اسلامی فلسطین در نبرد اخیر با رژیم صهیونیستی تشریح کرد: جهاد اسلامی فلسطین از مؤثرترین جریان های مقاومت مردم فلسطین در مقابله با رژیم اشغالگر قدس است که نقش مهمی در رویارویی با این رژیم ایفا می کند.

محمدباقر قالیباف در ادامه این گفت‌وگو بار دیگر حمایت همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از مردم فلسطین در جهت احقاق حقوقشان در آزادی سرزمین های اشغال شده را مورد تأکید قرار داد.


دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین: جهاد اسلامی توانایی مقاومت و وارد کردن ضربات محکم به رژیم اشغالگر در جنگ‌های طولانی مدت را دارد

زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در این گفت‌وگو تلفنی ضمن قدردانی از حمایت های مستمر مجلس شورای اسلامی و دکتر قالیباف از مبارزات مردم فلسطین گفت: رژیم صهیونیستی در نبرد اخیر با جنبش جهاد اسلامی ناچار به درخواست آتش بس و پذیرش شرایط جهاد اسلامی شد.

وی دستاورد بزرگ نبرد اخیر را اتحاد گروه های مقاومت در داخل و خارج از فلسطین در مقابل رژیم اشغالگر دانست و گفت: جهاد اسلامی فلسطین در نبرد اخیر نشان داد می تواند در جنگ بزرگ و طولانی مدت با رژیم اشغالگر بایستد و ضربات محکمی به آنان وارد کند.

وی افزود: موشک های مقاومت در عمق سرزمین های اشغال شده ضرباتی بر این رژیم اشغالگر وارد کردند.

زیاد نخاله در پایان بار دیگر از حمایت های همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از مقاومت مردم فلسطین در مقابل رژیم صهیونیستی قدردانی کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر