سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

هشدار/ سیلاب عصر امروز ‌‌فیروزکوه را در بر می‌گیرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران از تداوم وضعیت نارنجی هواشناسی در فیروزکوه خبر داد و نسبت به عدم توقف گردشگران کنار رودخانه ها در این شهرستان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 11
کد خبر: ۱۴۶۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حامد یزدی مهر در جمع خبرنگاران با اشاره به وقوع سیل روز گذشته در فیروزکوه اظهار داشت: خوشبختانه سیلاب دیروز در حد آبگرفتگی بود و شدت ‌سیل‌های قبلی را نداشته است.

 

وی افزود: با توجه به گسترش سامانه بارشی و شروع بارش‌ها در برخی مناطق فیروزکوه، ستاد مدیریت بحران با اعلام وضعیت نارنجی نسبت به احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌ها، آب گرفتگی معابر، جاری شدن آب در مسیل‌ها، برای امروز پنجشنبه 20 مرداد هشدار می‌دهد.

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران ضمن توصیه در زمینه عدم توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌های فیروزکوه عنوان داشت: از همه شهروندان و گردشگران می‌خواهیم ضمن اجتناب از فعالیت‌های گردشگری و حضور در حاشیه رودخانه‌ها نسبت به ترددهای درون و برون شهری به ویژه مناطق جنوبی شهر فیروزکوه از جمله چمن کلفور، خیابان تختی و خیابان پاسداران احتیاط لازم را داشته باشند و از توقف در این نقاط خودداری کنند تا خدایی ناکرده شاهد وقوع حوادث ناگوار نباشیم.

 

یزدی‌مهر در پایان به شرایط جوی و آب و هوایی فیروزکوه برای امروز اشاره کرد و بیان داشت: طبق اعلام هواشناسی وضعیت جوی برای صبح تا ظهر آسمان صاف همراه با وزش باد و در بعد ازظهر با توجه به وجود رطوبت در منطقه کم کم ابری و توام با رگبار و رعد برق پیش بینی شده است که در بعضی مناطق باعث روان آب و منجر به سیل خواهد شد، لذا شهروندان توجه ویژه را به پیش بینی های جوی داشته باشند و از تردد در حاشیه رودخانه ها و همچنین از صعود به ارتفاعات به علت احتمال وقوع ساعقه بپرهیزند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار