اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

کاهش نرخ تورم و افزایش رونق اقتصادی

وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان این که سال آینده سال کاهش نرخ تورم خواهد بود، گفت: افزایش رونق اقتصادی و درآمد خانوارها از دیگر برنامه ها است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 13
کد خبر: ۱۴۶۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، سید احسان خاندوزی صبح شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه بعد آنکه دولت برنامه‌های اصلاحی مربوط به ارز ۴۲۰۰ تومانی را در حوزه‌های مختلف ارائه داد،، گفت: بیشتر وقت ستاد اقتصادی دولت صرف امور سند تحول اقتصادی می‌شود.

 

وی با اظهار اینکه باید درپی پایین آوردن جدی نرخ تورم برای کاهش فشار به مردم محروم جامعه باشیم، گفت: سال آینده باید به مسیر چهار سال قبلی باشد.

 

وزیر اقتصاد و دارایی با تاکید براین که باید نرخ تورم و فشار به مردم باید کاهش یابد، تصریح کرد: باید به نحوی عمل کنیم که سال آینده خاتمه‌ای به مسیر چهار سال قبلی باشد زیرا از سال ۹۷ با فشارهای تورمی ویژه ای روبرو بودیم.

 

خان دوزی افزایش رونق و درآمد خانوارها را مسئله مهم بیان کرد و گفت: این طرح در ستاد اقتصادی دولت پیگیری می‌شود و باید فعالان اقتصادی با موانع کمتر و سهل و آسان به فعالیت بپردازند.

 

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از اشتغال کشور مربوط به بخش‌های کوچک و متوسط است که دچار ضربه شده است و باید فعال شوند و بازگرداندن توانمندی و اختیارات به استان‌ها و مناطق از دیگر برنامه‌ها است و باید بسیاری از تصمیم گیری ها به استان برگردانده شود.

 

وزیر اقتصاد و دارایی یادآور شد: همچنین به دبیر شورای عالی هماهنگی بانک‌های دولتی تاکید کردیم که بیشترین تصمیمات در استان اتخاذ شود ئو باید از زمان‌های طلایی برای پیشبردن طرح‌ها استفاده کنیم.

 

وی افزود: توازن منطقه‌ای و عدالت منطقه‌ای از دیگر برنامه‌ها است و باید سهم استان‌ها را از منابع مالیاتی و غیره را برگردانیم./مهر

ارسال نظر