تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا

طراحی خودروهای جدید در دستور کار است

طراحی خودروهای جدید در دستور کار است مدیرکل صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از تیرماه امسال تا تیرماه ۱۴۰۳ در راستای طراحی محصولات جدید و محصولات خاص کشورمان گام بر خواهیم داشت که توانمندی خوبی نیز در این زمینه وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منوچهر منطقی در آیین رونمایی از پوستر نمایشگاه برنامه تحولی صنعت خودرو با حضور سخنگوی دولت افزود: صنعت خودرو یک صنعت 50 ساله است که هر چند با کره جنوبی مقایسه می شود، اما در حقیقت در 26 سال اخیر توسعه یافته است.

 

وی یادآور شد: این صنعت تا پیش از انقلاب مونتاژکار پیکان بود و در دهه 60 به دلیل جنگ تحمیلی با توقف همراه شده بود تا اینکه در سال 74 "نژادحسینیان" وزیر وقت صنایع سند 10 ساله این صنعت را با هدف خودکفایی کامل پیکان رونمایی کرد.

 

وی بیان داشت: برای بلوغ اقتصادی و فناوری صنعت خودرو سه فاز و مرحله شامل تسلط بر فرآیندهای تولید و قطعه‌سازی، نوآوری در اجزا و قطعات و نوآوری در محصول و طراحی محصول نیاز است.

منطقی گفت: از سال 74 تاکنون این سه فاز و مرحله به طور نسبی طی شده، اما رفت و برگشت ها و نوسان هایی داشته است.

این مقام مسوول وزارت صنعت تاکید کرد: امروز به دنبال تثبیت آنچه در این صنعت داریم و ایجاد آنچه که نداریم هستیم و در این راستا سند تحول صنعت خودرو منتشر شده و در معرض نقد قرار خواهد گرفت.

 

منطقی ادامه داد: ظرفیت تولیدی سالیانه سه میلیون دستگاه خودرو در کشور وجود دارد که با رسیدن به حداکثر ظرفیت تولید، هزینه های سربار و در نتیجه قیمت تمام شده خودرو را کاهش خواهد داد؛ زمان بندی این مرحله از مهر 1400 تا تیرماه امسال بوده که به طور نسبی به این هدف دست یافتیم.

 

وی اضافه‌کرد: از تیرماه امسال تا تیرماه 1403 در راستای طراحی محصولات جدید و محصولات خاص کشورمان گام بر خواهیم داشت تا صادرات و نوآوری داشته باشیم و در این راستا توانمندی بسیار خوبی نیز وجود دارد.

 

منطقی خاطرنشان کرد: امروز علاوه بر شرکت‌های بزرگ خودروسازی، شرکت های خصوصی نیز تمایل به تحقق سند تحول خودرو دارند، به‌طوری که در نمایشگاه یاد شده به موازات چهار پلتفرمی که از سوی ایران خودرو و سایپا عرضه خواهد شد، سه پلتفرم از سوی بخش خصوصی در معرض دید قرار می گیرد.

 

این مقام مسوول، صنعت خودرو را بالاترین صنعت کشور از نظر خلق ارزش افزوده و اشتغال برشمرد.

 

وی همچنین با اشاره به اتفاقاتی که در عرصه جهانی در بخش خودرو در حال حادث شدن است، گفت: این تحولات بر چهار محور برقی‌سازی، اتصال پذیری، خودروهای خودران و خودروهای اشتراکی است تا بهره‌وری را افزایش داده و حداکثر رفاه را برای سرنشینان خودرو به ارمغان بیاورد و اینها دستاوردهایی که در این دوره از نمایشگاه به آنها پرداخته می شود.

 

وی همچنین به تحولات جدی در بخش های ریلی، هوایی و دریایی اشاره کرد که در نمایشگاه یاد شده به آنها پرداخته خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار