فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات حمله دشمن به جنوب استان آذربایجان غربی + جزییات  انهدام ۴ هسته عملیاتی گروهک تروریستی در جنوب شرق کشور + بیانیه وزارت اطلاعات عارف: اختلافات داخلی دولت را به افکار عمومی بکشانید، عزل خواهید شد روایت گاردین از محدودیت نظامی آمریکا مقابل ایران کاسه‌لیسی سلبریتی‌‌های بی‌وطن برای تروریست‌ها را تمام کنید عضو کمیسیون اجتماعی: با خائنان ارزی برخورد قاطع شود گزارش تلگراف از نسخه جدید پهپاد حدید 110: پرسرعت و غیر قابل شناسایی مرکز فرماندهی ارتش آمریکا در اردن هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو 24 ارتش عارف: دولت برای همه سناریو‌های پیش‌رو برنامه‌ریزی کرده و خود را برای بدترین شرایط آماده کرده است جزییات کامل مصوبه ساماندهی نیرو‌های شرکتی / حذف واسطه‌ها و پرداخت مستقیم حقوق کلید خورد + امتیاز ویژه در استخدامی ساعت کاری ادارات استان کردستان فردا چهارشنبه ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵  سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیاء: هر کشوری از اموال بلوکه ایران خسارت دریافت کند، مجوز عبور از تنگه را نخواهد داشت

امیر سیاری: برای اینکه روی پای خود بایستیم باید مرز دانش را بشکنیم

امیر سیاری: برای اینکه روی پای خود بایستیم باید مرز دانش را بشکنیم معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: اگر می‌خواهیم روی پای خود بایستیم و اگر می‌خواهیم دنباله‌رو کسی نباشیم باید پژوهشی انجام دهیم که مرز دانش را بشکند و ما را در مسیر تعالی قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش صبح امروز در جشنواره امام علی(ع) ارتش طی سخنانی اظهار داشت: نیروی انسانی رکن اساسی پیشرفت و تعالی در هر سازمانی است که می‌تواند تفاوت‌ها را رقم بزند.

 

وی افزود: دنیا دنیای تحول است و اگر ما تحول در خودمان بوجود نیاوریم دچار غافلگیری راهبردی می‌شویم.

 

دریادار سیاری گفت: اما آنچه باعث تحول در سازمان می‌شود نیروی انسانی کیفی است که باعث جلوگیری از غافلگیری راهبردی می‌شود. در اولین بعد بیانیه گام دوم انقلاب نیز بحث علم و پژوهش به میان آمده است که نقشه راه ما را مشخص می‌کند.

 

وی با بیان اینکه آنچه باعث پیشرفت می‌شود و از رکود جلوگیری می‌کند توجه به پژوهش و علم است،عنوان کرد: هر پژ‌وهشی که می‌خواهد اثرگذار باشد قطعا باید مرز دانش را بشکند تا بتواند موجب تحول شود. تدبیر رهبر معظم انقلاب در این رابطه این است که ما باید راه میانبر را برویم تا بتوانیم به نوآوری دست پیدا کرده و از دشمن جلو بزنیم.

 

دریادار سیاری عنوان کرد: اگر می‌خواهیم روی پای خود بایستیم و اگر می‌خواهیم دنباله‌رو کسی نباشیم بای پژوهشی انجام دهیم که مرز دانش را بشکند و ما را در مسیر تعالی قرار دارد.

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: هر پژوهشی که بتواند حتی به اندازه یک تار مو وابستگی ما به خارج را قطع کند، پژوهشی است که استقلال ما را تضمین می‌کند.

 

وی ادامه داد: علت اینکه خارجی‌ها به دانشجویان خارج از کشور ما اجازه ورود به علوم انسانی و مدیریتی نمی‌دهند این است که نمی‌خواهند هژمونی آنها در جهان بهم بخورد. باید بدانیم علوم انسانی است که می‌تواند باعث پیشرفت نیروی انسانی و در نتیجه پیشبرد صنعت می‌شود.

 

دریادار سیاری تاکید کرد: ما باید به یافته و پژوهش‌گران علوم انسانی توجه بیشتری کنیم. ما در این حوزه اسناد بالا دستی بسیار ارزشمندی داریم که باید به آنها رجوع کنیم تا سطح دانش علوم انسانی خود را بالا ببریم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار