اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

امیر سیاری: برای اینکه روی پای خود بایستیم باید مرز دانش را بشکنیم

معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: اگر می‌خواهیم روی پای خود بایستیم و اگر می‌خواهیم دنباله‌رو کسی نباشیم باید پژوهشی انجام دهیم که مرز دانش را بشکند و ما را در مسیر تعالی قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش صبح امروز در جشنواره امام علی(ع) ارتش طی سخنانی اظهار داشت: نیروی انسانی رکن اساسی پیشرفت و تعالی در هر سازمانی است که می‌تواند تفاوت‌ها را رقم بزند.

 

وی افزود: دنیا دنیای تحول است و اگر ما تحول در خودمان بوجود نیاوریم دچار غافلگیری راهبردی می‌شویم.

 

دریادار سیاری گفت: اما آنچه باعث تحول در سازمان می‌شود نیروی انسانی کیفی است که باعث جلوگیری از غافلگیری راهبردی می‌شود. در اولین بعد بیانیه گام دوم انقلاب نیز بحث علم و پژوهش به میان آمده است که نقشه راه ما را مشخص می‌کند.

 

وی با بیان اینکه آنچه باعث پیشرفت می‌شود و از رکود جلوگیری می‌کند توجه به پژوهش و علم است،عنوان کرد: هر پژ‌وهشی که می‌خواهد اثرگذار باشد قطعا باید مرز دانش را بشکند تا بتواند موجب تحول شود. تدبیر رهبر معظم انقلاب در این رابطه این است که ما باید راه میانبر را برویم تا بتوانیم به نوآوری دست پیدا کرده و از دشمن جلو بزنیم.

 

دریادار سیاری عنوان کرد: اگر می‌خواهیم روی پای خود بایستیم و اگر می‌خواهیم دنباله‌رو کسی نباشیم بای پژوهشی انجام دهیم که مرز دانش را بشکند و ما را در مسیر تعالی قرار دارد.

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: هر پژوهشی که بتواند حتی به اندازه یک تار مو وابستگی ما به خارج را قطع کند، پژوهشی است که استقلال ما را تضمین می‌کند.

 

وی ادامه داد: علت اینکه خارجی‌ها به دانشجویان خارج از کشور ما اجازه ورود به علوم انسانی و مدیریتی نمی‌دهند این است که نمی‌خواهند هژمونی آنها در جهان بهم بخورد. باید بدانیم علوم انسانی است که می‌تواند باعث پیشرفت نیروی انسانی و در نتیجه پیشبرد صنعت می‌شود.

 

دریادار سیاری تاکید کرد: ما باید به یافته و پژوهش‌گران علوم انسانی توجه بیشتری کنیم. ما در این حوزه اسناد بالا دستی بسیار ارزشمندی داریم که باید به آنها رجوع کنیم تا سطح دانش علوم انسانی خود را بالا ببریم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار