غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴

واکنش دادستان کشور به انتشار «فیش‌های نجومی» و «زن نفوذی در وزارت نفت»

دادستان کل کشور نسبت به انتشار فیش‌های نجومی از سوی برخی دستگاه‌ها واکنش نشان داد و گفت: کسانی که اطلاعات مستند در این رابطه دارند، می‌توانند برای دادستانی بفرستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۰۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 26
کد خبر: ۱۴۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در گفت‌وگوی ویژه خبری در پاسخ به موضوع انتشار حقوق‌‌های نجومی در صندوق بازنشستگی و اینکه چرا مدعی‌العموم اقدام بازدارنده در این رابطه نمی‌کند، گفت: ما باید مطلع شویم که چه کسی این حقوق‌ها را می‌گیرد به صرف اینکه در جایی یا کسی می‌گوید حقوق نجومی وجود دارد یا اینکه اطلاعات دست اول منتشر می‌کنند، دستگاه قضا نمی‌تواند به آن ورود داشته باشد.

 

وی ادامه داد: دربحث حقوق‌های نجومی، مجلس ورود کرد، قانون را وضع کرد و برای برخورد با حقوق‌های کلان به دستگاه‌های اجرایی دستورالعمل‌های لازم ابلاغ شده است.

 

دادستان کل کشور گفت: بنابراین چنانچه اگر تخلفی صورت گیرد دستگاه‌های اجرایی باید ورود کنند و از آن جلوگیری کنند. مسؤولان دولتی باید خود اهتمام داشته باشند که جلوی این حقوق‌ها گرفته شود.

 

منتظری تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی وقتی حقوق‌ها را می‌بینند اگر از حد مجاز فراتر رفت باید خودشان اقدام کنند بنابراین آنهایی که اطلاعات مستند در این رابطه دارند می‌توانند برای دادستانی بفرستند و صرف شایعه برای ما سند نیست، قطعاً جایی که ببینیم تخلفی می‌شود و حقوق جامعه تضییع می‌گردد ما اقدام خواهیم کرد.

 

وی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره حضور یک زن نفوذی در وزارت نفت و دستگیری یک مقام مسؤول در این وزارتخانه گفت: پرونده‌های این چنینی که در دادسرا تشکیل می‌شود تا زمانی که مشمول تحقیقات هستند و بازپرس تحقیقات لازم را انجام می‌دهد، نه به موجب قانون مجاز هستیم که آن را افشا کنیم و نه مصلحت مجموع کشور است که بخواهیم آنها را دنبال کنیم و یا اطلاعات ناقص را در اختیار دیگران بگذاریم.

 

دادستان کل کشور گفت: یک جرمی واقع شده است و دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضایی به آن ورود پیدا کرده‌اند بنابراین باید تحقیقات تکمیل شده و زمانی که به مرحله‌ای برسد که قابل انتشار باشد قطعاً منتشر خواهد شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار