هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند

ارتش نیوزیلند در انگلیس، به اوکراین آموزش می‌دهد

ارتش نیوزیلند در انگلیس، به اوکراین آموزش می‌دهد دولت نیوزیلند اعلام کرد در راستای کمک به اوکراین برای مقابله با روسیه، ۱۲۰ نظامی خود را برای آموزش نیروهای اوکراینی به انگلیس می‌فرستد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 15
کد خبر: ۱۴۶۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر،در حالی که فشارهای غرب علیه روسیه در رابطه با اوکراین ادامه دارد، نیوزیلند از قصد خود برای اعزام ۱۲۰ نیروی نظامی به انگلیس برای تعلیم اوکراینی‌ها خبر داد.

 

منابع رسانه‌ای غربی از ولینگتون پایتخت نیوزیلند خبر دادند، دولت این کشور تصمیم جدیدی در رابطه با کمک به اوکراین در جنگ با روسیه اتخاذ کرد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، دولت نیوزیلند اعلام کرد که ۱۲۰ نیروی نظامی به انگلیس می‌فرستد تا به آموزش نیروهای اوکراینی به منظور جنگیدن در خط مقدم کمک کنند.

 

قرار است دو تیم آموزشی پیاده نظام نیوزیلند به اوکراینی‌ها به مهارت‌های اصلی برای مؤثر بودن در نبرد، از جمله مدریت استفاده از سلاح، کمک‌های اولیه رزمی، قانون عملیاتی و سایر مهارت‌ها آموزش دهند.

 

به گفته دولت نیوزیلند، نظامیان این کشور آموزش ۸۰۰ نظامی اوکراینی را به صورت ویژه در یکی از چهار مرکز مخصوص آموزش نظامیان اوکراین در انگلیس برعهده خواهند داشت و نظامیان نیوزیلندی به اوکراین سفر نخواهند کرد.

 

«یاسیندا آردرن» نخست‌وزیر نیوزیلند با برگزاری یک نشست خبری ضمن اعلام خبر اعزام ۱۲۰ نیروی نظامی این کشور به انگلیس برای آموزش دادن به ارتش اوکراین توضیحاتی داد.

 

او گفت: «ما به طور شفاف اعلام کرده‌ایم که حمله آشکار به حاکمیت یک کشور و در پی آن از دست دادن جان بی‌گناهان اشتباه و غیرقابل تحمل است. محکوم کردن ما فراتر از الفاظ و شامل حمایت حیاتی خواهد بود».

 

نخست‌وزیر نیوزیلند البته این را هم بار دیگر تکرار کرد که نظامیان این کشور حوزه اقیانوس آرام در جنگ اوکراین حضور میدانی نداشته‌اند و در این جنگ حضور نخواهند داشت.

 

اعلام اعزام ۱۲۰ نیروی نظامی نیوزیلند به انگلیس به منظور تعلیم ارتش اوکراین در شرایطی انجام شده که پیش از این در ماه می ۳۰ نیروی نظامی نیوزیلند حملات خمپاره‌ای و توپخانه‌ای را به اوکراینی‌ها آموزش داده بودند.

 

نیوزیلند در پاسخ به بحران اوکراین مواضعی هم راستا با مواضع آمریکا و متحدان این کشور اتخاذ کرده و طبق گزارش رویترز، ۴۰ میلیون دلار نیوزیلندی(معادل بیش از ۲۵ میلیون دلار)  در حمایت از اوکراین و تحریم علیه اشخاص حقیقی و حقوقی روسیه اعمال کرده است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار