جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان ماجرای مجروح شدن پزشکیان در حمله اسرائیل عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی: روند توافق در حال انجام است و مذاکرات تمام شده است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: روند توافق در حال انجام است و مذاکرات تمام شده، تصمیم سیاسی ایران گرفته شده و آمریکا باید تصمیم سیاسی خود را بگیرد که آیا بنا دارد منافع ملت ایران را به طور کامل بپذیرد یا اینکه مانند قبل می‌خواهد پیمان‌شکنی کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس مقتدایی نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، ضمن تشریح نشست غیرعلنی مجلس که با حضور علی شمخانی، حسین امیر عبداللهیان، علی باقری و محمد اسلامی با موضوع مذاکرات برای رفع تحریم‌ها برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه دیدگاه هایی که نمایندگان داشتند منتقل شد در عین حال توضیحات لازم از سوی مقامات حاضر و دست اندرکاران مذاکرات ارائه شد.

 

وی افزود: حقیقتا باید به یک تفاهم و همفکری در بالاترین سطح برسیم که در جلسه امروز تا حدودی حاصل شد. البته جلسه دیگری هم دیروز در محل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تشکیل شده بود که در آن جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی به اتفاق دست اندرکاران که ذکر کردم حضور داشتند، در آن جلسه هم مفاد نامه هایی که رد و بدل شده و هم موضوعاتی که مد نظر ایران است مطرح شد.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: نکته مهم در جلساتی که دیروز و امروز برگزار شد و در روزهای آینده نیز براساس برنامه ریزی های انجام شده برگزار خواهد شد این است که ما منافع ملت ایران را در بالاترین سطح تامین کنیم و قانون اقدام راهبری مجلس که تصویب شده در بالاترین سطحی که باید رعایت شود.

 

مقتدایی گفت: آنچه که الان توضیح داده شده این است که روند توافق در حال انجام است و مذاکرات تمام شده ، تصمیم سیاسی ایران گرفته شده و این آمریکا است که باید تصمیم سیاسی خود را بگیرد که آیا بنا دارد منافع ملت ایران را به طور کامل بپذیرد یا اینکه مانند قبل می خواهد پیمان شکنی کند.

 

وی افزود: اکنون پیام هایی که بین ما و آمریکایی ها به واسطه اروپایی ها رد و بدل شده در همین فضا است اگر آنها این تصمیم سیاسی را بگیرند که منافع ملت ایران را در نظر بگیرند توافق در دسترس است اما اگر بخواهند در بیان یک چیز بگویند و در عمل به آن پایبند نباشند همه مسئولیت ها بر عهده طرف مقابل است.

 

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی، خاطرنشان کرد: در جلسه روز گذشته با حضور اعضای کمیسیون امنیت ملی، مفادی که مورد نظر نمایندگان بود تا به آن دسترسی داشته باشند در اختیار نمایندگان قرار گرفت و کمیسیون امنیت ملی در جریان امور است. امروز هم در مجلس مباحثی مطرح شد که یکی از آنها انتقادات درباره دسترسی نمایندگان به متن بود که اکنون در دسترس نمایندگان قرار گرفته است. حتی مفاد متن نیز در جلسه امروز مجلس مورد بحث و نقد قرار گرفت.

 

وی عنوان کرد: واقعیت این است که مجلس در این حوزه سختگیرانه عمل می‌کند تا یقین حاصل شود که منافع ملت ایران در بالاترین سطح تامین می‌شود دلیل آن نیز این است که طرف مقابل ما قبلا همین روند را طی کرده بدعهدی داشته است. امروز باید جلوی تکرار این موضوع را بگیریم. هم موضوع راستی آزمایی و هم بحث رفع تحریم ها و هم موضوعات مرتبط دیگر در جلسه به شکل شفاف مطرح شد و تا زمانی که یقین نکنیم منافع ملت ایران تامین می شود مجلس پافشاری لازم را خواهد داشت و کمالات شفاف این موضوع را بیان کردیم. همکاران ما در مجلس بر این موضع هستند و دوستان ما در دولت نیز تاکیدشان بر این است که قانون مجلس برای تامین منافع ایران و صیانت از حقوق ملت ایران به نحو شایسته اجرایی شود.

 

مقتدایی گفت: ما در کوتاه ترین زمان پاسخی که باید به طرف‌های مقابل داده ایم و اکنون طرف مقابل ما باید نشان دهد که حداقل در این بخش جدیت لازم را دارد بنابراین پاسخ طرف مقابل خیلی زمان نخواهد برد و آنها باید یک موضوع اساسی و کلیدی را تعیین کنند و آن این است که آنچه که مدنظر ایران است برای لحاظ منافع ملت ایران بپذیرند. موضع ما امروز این است، اروپایی ها نیز اگر اقدام نکنند و همچنان روند فرسایشی شدن را دنبال کنند کم کم ماه های سرد اروپا خواهد رسید وشاید آنها بیشتر از همه متضرر شوند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار