واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

ماکرون: به روحانی گفتم خروج از برجام اشتباه است

رئیس‌جمهور فرانسه می‌گوید در گفت‌وگو با همتای ایرانی‌اش، گفته است خروج از توافق هسته‌ای یا اقدامی که چنین پیامی صادر کند، اشتباه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 27
کد خبر: ۱۴۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه روز پنج‌شنبه گفت در تماس تلفنی چند روز پیش با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران، به او گفته است که خروج از توافق هسته‌ای یا هر اقدامی که چنین پیامی ارسال کند، اشتباه است.

 

ماکرون که برای شرکت در اجلاس گروه ۲۰ به ژاپن سفر کرده، در جمع گروهی از خبرنگاران گفت: «من چند روز پیش با رئیس‌جمهور روحانی گفت‌وگویی داشتم و برای او روشن کردم که هرگونه خروج از این توافق یک اشتباه است و هر سیگنالی در این جهت هم یک اشتباه است.»

 

جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ماه امسال در سالگرد خروج یکجانبه ایالات متحده از توافق هسته‌ای اعلام کرد در واکنش به محقق نشدن منافع اقتصادی برجام و ناتوانی یا خودداری کشورهای اروپایی از جبران آثار خروج آمریکا از توافق، بخشی از تعهدات خود از جمله پایبندی به سقف‌های تعیین‌شده برای ذخایر اورانیوم با غنای پایین و آب سنگین را کنار می‌گذارد. ایران همچنین به طرف‌های باقی‌مانده در برجام ۶۰ روز فرصت داد تا راهکاری برای تحقق اهداف اقتصادی برجام بیابند.

 

با این وجود، کشورهای اروپایی از جمله فرانسه تأکید دارند که ایران بدون دستیابی به منافع اقتصادی، به صورت یکجانبه به اجرای توافق هسته‌ای ادامه دهد.

 

روز گذشته در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع قطعنامه ۲۲۳۱، «مجید تخت روانچی» نماینده ایران در سازمان ملل با بیان اینکه نمی‌توان یک توافق چندجانبه را یکجانبه اجرا کرد، گفت: «ایران نباید، نخواهد و نمی‌تواند بار حفظ برجام را به صورت یکجانبه بر دوش بکشد.»

منبع:فارس

ارسال نظر